![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ive tylko moje Vista podwójnego uruchamialna z Ubuntu 7.1. Chciałbym skorzystać z tej partii, ale gdzie mam zacząć? I cant nawet uzyskać połączenie bezprzewodowe z anyhelp to be great! by zatrzymać mnie przy użyciu Vista na chwilę, jak i wykorzystania Internetu ALOT. Nie wiesz, co będzie wymagać info więc havent podano żadnej specyfikacji lub nazwy sprzętu, ale proszę pytać. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| musisz podać nam nazwę bezprzewodowej karty;)
| |||
| |||
| Broadcom AirForce |
|
| |||
| |||
| Hej ty się tym wątku online? |
|
| |||
| |||
| nie zostały jeszcze bardzo zajęty próbuje wyjaśnić firma hostingowa została męczące, kiedy będzie im posortowane obecnie Wiwaty! |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Po zainstalowaniu Ubuntu na starym Dell, że miałem około leżącego. Mam sieci bezprzewodowej (Linksys), ale nie mógł Ubuntu do pracy nad nią. Oprogramowanie jest przeznaczone dla systemów Windows i Linux nie są kompatybilne. Jestem nowym użytkownikiem Linuksa, więc starał się uzyskać odpowiedzi na forum Ubuntu. Po kilku tygodniach frustrację, ustawić go na bok i poszedł z powrotem do używania systemu Windows XP Pro. Potem jeden dzień postanowiłem pożaru, który stara Dell Ubuntu i sprawdzić ponownie. Dysk twardy był toast, więc zastąpił go. Obawiam się teraz do instalacji Ubuntu i naprawdę nie mają pomysłu, jak używać Linuksa anyway. Mam zapas Dell, aby go zainstalować, ale Linux nie wydaje się, takich jak sieci bezprzewodowe. Wiem, kiedy to twardy drut, to również sieci. Jedyne doświadczenie, które mam z Linuksa lat temu brałem skrócony klasy użyciu Redhat 9. Mam wiele różnych dystrybucji Linuksa. Ja po prostu nie wiem jak z nich korzystać. Ilekroć I pytanie online, wszyscy uzyskać to "przeczytać ten link!" od innych użytkowników. Po dwóch godzin czytać, nadal nie mają pojęcia, co oni mówią o. Zwykle I just get sfrustrowani i zrezygnować. |
|
| |||
| |||
| bezprzewodowych jest nieco iffy z Ubuntu, ale w tej chwili są one zwiększenia liczby kart one wsparcia, Nie lękajcie się, aby zainstalować go ponownie, jeśli utkniesz poprosić tutaj |
![]() |
|
| Zakładki |