![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ive práve sa môj priehľad duální štartovanie systému s ubuntu 7.1.
Chcel by som využiť túto veľa, ale kde začať? I cant dokonca bezdrôtové spojenie s anyhelp by to bolo skvelé! by mě zastaviť pomocou priehľad na chvíľu ako aj používanie internetu hodně. Nie ste si istí, aké informácie bude vyžadovať, aby aj havent žiadny druh špecifikácie alebo mená hardvér, ale spýtajte sa. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Potrebujete nám meno vašej bezdrôtovej karty;)
|
|||
|
|||
|
Broadcom airforce
|
|
|
|||
|
|||
|
hej si z toho, že vlákno online?
|
|
|
|||
|
|||
|
zatiaľ veľmi zaneprázdnený snaží vyriešiť hosting spoločnosti boli únavné, keď bude im řazený ven
Na zdravie! |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Nainstaloval som Ubuntu na starý Dell že som obkolesujúcej. Mám bezdrôtovú sieť (Linksys), ale nepodarilo sa získať Ubuntu pracovať na tom. Tento softvér je určený pre Windows a Linux nie je kompatibilné. Som nový Linux, tak som sa snažil dostať odpovede v Ubuntu fórum. Po niekoľkých týždňoch frustrácii, som ju zrušil a vrátil späť na Windows XP Pro.
Potom jeden deň som sa rozhodol, že oheň sa stará Dell a vyskúšať Ubuntu znova. Pevný disk bol prípitok, tak som ju nahradila. Teraz mám strach o inštalácii Ubuntu a já naozaj nemám potuchy, ako používať Linux tak. Mám náhradné Dell ju nainštalovať na Linuxe, ale nezdá sa, ako sú bezdrôtové siete. Viem, že keď ste tvrdý drôt, je sietí dobre. Jediné skúsenosti, ktoré som s Linuxom je rokmi som vzal kondenzovaných triedy pomocou Redhat 9. Mám veľa rôznych distra Linux. I just don't know how na ich použitie. Kedykoľvek som klásť otázku online, všetky som si ich "čítať tento odkaz!" od iných užívateľov. Po dve hodiny čítať, som ešte nemajú predstavu o čom je reč. Obvykle som si frustrovaní a vzdávať. |
|
|
|||
|
|||
|
bezdrôtové je trochu ošemetná s ubuntu, ale v okamihu, keď sa zvyšuje počet kariet, ktoré podporujú, dont mať strach, aby ju znova nainštalovať, keď narazíte opýtať tu
|