![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Иве праведан направљен мој видик боотабле дуал са убунту 7/1. Желим да користите ово пуно, али где га могу покренути? ЈА лицемјерје добити чак бежичну везу са аныхелп то би било сјајно! би зауставити помоћу видик ме неко време, као и коришћење интернета а лот. Нисте сигурни шта ће захтевати додатне информације Вам на тај начин ЈА уточиште да да било какав наочаре или имена хардвер, али молимо вас питати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| морате нам дати име ваше бежичне картице;)
| |||
| |||
| броадцом аирфорце |
|
| |||
| |||
| хеј си да следите тхреад онлине? |
|
| |||
| |||
| није још био јако заузет покушавајући издвојити хостинг компаније био напоран када ће им се редају Живели! |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| ЈА инсталиран Убунту на старом Делл да сам имао око лажу. Имам бежичну мрежу, (линксыс), али није могао да дође Убунту радити на томе. Овај софтвер је дизајниран за Уиндоус и Линукс није компатибилан. Ја сам нови у Линукс, па сам покушао да бисте добили неке одговоре на Убунту форуму. Након неколико недеља фрустрације, ја га у страну и оде назад у користите Уиндоус КСП Про. Тада један дан сам одлучила да се ватра стари Делл Убунту анд цхецк оут агаин. Тврди диск је тост, па сам га заменио. Сада Бојим се да инсталирате Убунту, а ја стварно немам појма како се користи Линукс Аныуаы. ЈА донт имати резервни Делл инсталирате га на, а Линукс се 'чинити се сличан бежичне мреже. Знам кад је жицом тешко је мрежа добро. Једино искуство које имам са Линукс-ом је година сам кондензиране класа користи РедХат 9. Имам пуно различитих Линукс Дистрос. Ја само не знам како да их користите. Ма када ЈА оснивати питање онлине, све сам је "читати овај линк!" са другим корисницима. Након два сата прочитали, ја још увек нема индиција што су они причају. Обично сам добити фрустриран и одустати. |
|
| |||
| |||
| бел̌ичне је мало сумњив са убунту али у овом тренутку су све већи број картице они подржавају, не бојте се да га поново инсталирате, ако се заглавити питајте овде |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ми је потребна помоћ са Убунту Инсталација | пест79456 | Линукс ОС и алтернативна | 6 | 28. Окт 2009 14:26 |
| Само неколико Убунту Питања? | КаноакаВирус | Линукс ОС и алтернативна | 2 | 30 март 2009 20:48 |
| Убунту је потребна помоћ?! | Цеу27 | Линукс ОС и алтернативна | 9 | 1. јула 2008 10:57 |
| Убунту и бери | асхаиба | Линукс ОС и алтернативна | 2 | 1 март 2008 05:25 |
| Убунту / Мац ОС Хелп? | слинин0 | Линукс ОС и алтернативна | 2 | 6 новембар 2007 00:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |