![]() |
|
| |||
| |||
| Ive Sadece Vista çift Ubuntu 7,1 ile önyüklemesi yapılmıştır. Bu çok kullanmak istiyorum ama nereden başlar? Ben bile bu çok iyi olurdu bir kablosuz bağlantı anyhelp elde cant! Vista kullanarak bir süre için beni durdurmak da i İnternet ÇOK olarak. Bu ne yani özellikleri veya donanım adlarını her türlü verilen havent ama lütfen rica gerektirecektir bilgi eminim. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bize kablosuz kartın adını vermeniz gerekir;)
| |||
| |||
| Broadcom airforce |
|
| |||
| |||
| Hey o iplik çevrimiçi takip mi? |
|
| |||
| |||
| henüz çok yorucu olarak hostunuzun çözülmek için dışarı düzenlenmiş bir sohbet olacak çalışıyor meşgul değil Peynir! |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Ben eski bir Dell on yakınlarında yalan vardı Ubuntu yüklü. Ben, (Linksys) ama Ubuntu bu iş için değil bir kablosuz ağ var. Yazılım, Windows için tasarlanmıştır ve Linux uyumlu değildir. Linux Ben Ubuntu forumda bazı cevaplar almak için çalıştı yeni yaşıyorum. Hayal kırıklığı bir kaç hafta sonra, bir kenara koyun ve arka kullanarak gittik Windows XP Pro. Sonra bir gün kadar ateş karar yaşlı Dell ve Ubuntu kontrol tekrar. Sabit disk tost, dolayısıyla bu değiştirildi. Şimdi Ubuntu kurulabilir korkuyor yaşıyorum ve ben gerçekten nasıl zaten Linux kullanmak için hiç bir fikrim yok. Bir yedek Dell üzerine kurulabilir var, ancak Linux kablosuz ağlar gibi görünmüyor. Ben ne zaman zor ve, bu ağlar bu tel biliyorum. Linux yıl önce bir yoğun sınıf Redhat 9 kullanarak aldı ile sahip olduğunuz tek deneyim. Farklı Linux dağıtımları, çok teşekkür ederiz. Sadece nasıl kullanabilirim bilmiyorum. Ne zaman bir soru çevrimiçi sormak, tüm I "bu linki okuyun!" diğer kullanıcılardan. Bir iki saat okuyun sonra, hala onlar hakkında neler konuştuğunu bir ipucu var. Genellikle sadece sinirli almak ve vermek. |
|
| |||
| |||
| Eğer burada sormak takılıyorum kablosuz biraz Ubuntu ile iffy ama onlar destek kartları sayısı artıyor, şu anda dont yeniden yüklemek için korkmayın, bir |