менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Linux & альтернативних ОС

Register

Вперше на Ubuntu

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 лютого 2008, 03:44
Член групи

Default Вперше на Ubuntu

Ive тільки що зробив мені перспектива подвійним завантажувальним Ubuntu 7.1.
Я хотів би використовувати це багато, але де ж мені почати?
Я нахиляє навіть отримати бездротовий anyhelp зв'язку з цим було б здорово!
зупинить мене з використанням Vista якийсь час, як я використовувати інтернет LOT.
Чи не впевнений, що інформація вам буде потрібно тому я гавань для будь-якого роду специфікацій або імена апаратних але, будь ласка, запитайте.
Old 19 лютого 2008, 03:47
Донор групи

Default Вперше на Ubuntu

Вам необхідно надати нам назву вашої бездротової карти;)

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 19 лютого 2008, 06:52
Член групи

Default Вперше на Ubuntu

Broadcom ВВС
Old 19 лютого 2008, 11:27
Донор групи

Default Вперше на Ubuntu

Гей ти, що наступні потоки в Інтернеті?
Old 20 лютого 2008, 01:18
Член групи

Default Вперше на Ubuntu

поки ще не дуже зайнятий, намагаючись вирішити хостінг компанії була стомлюючої їм буде, коли ви розібралися
Ура!
Old 20 лютого 2008, 01:21
Донор групи

Default Вперше на Ubuntu

Old 26 лютого 2008, 22:54
Член групи

Default Вперше на Ubuntu

Я встановив Ubuntu на старому Dell, що у мене валяються. У мене є бездротова мережа (Linksys), але не може отримати Ubuntu для роботи на ньому. Програмне забезпечення призначене для Windows і Linux не сумісні. Я новачок в Linux, так що я намагався отримати деякі відповіді на запитання у форумі Ubuntu. Після декількох тижнів відчаю, я поставив його в бік і повернувся до використання Windows XP Pro.

Тоді в один прекрасний день я вирішив запустити старий Dell і перевірити Ubuntu знову. Жорсткий диск був тост, тому я замінив його. Тепер я боюся, що для установки Ubuntu, і я справді не знаю, як використовувати Linux в будь-якому випадку. У мене є запасний Dell встановити його, але Linux мабуть, не хотіли бездротових мереж. Я знаю, коли ти жорсткий дріт, воно також мереж.

Єдиний досвід, який я маю з Linux на роки тому я взяв конденсованого класі з використанням Redhat 9. У мене є багато різних Linux. Я просто не знаю, як їх використовувати. Всякий раз, коли я задаю запитання в мережі, все, що я отримаю це "читати це посилання!" від інших користувачів. Через дві години читав, я все ще не мають поняття, що вони говорять. Зазвичай я просто засмутиться і здаватися.
Old 27 лютого 2008, 00:50
Донор групи

Default Вперше на Ubuntu

Бездротове трохи ненадійний з Ubuntu, але на даний момент вони збільшують кількість карт, які вони підтримують, Не треба її боятися, щоб встановити його знову, якщо ви застрягли запитати тут

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Мені потрібна допомога з Ubuntu Встановити pest79456 Linux & альтернативних ОС 6 28 жовтня 2009 14:26
Лише мала частина питань Ubuntu? KanoakaVirus Linux & альтернативних ОС 2 30 березня 2009 20:48
Ubuntu допомога необхідна?! Cew27 Linux & альтернативних ОС 9 1 липня 2008 10:57
Ubuntu і берил ashaiba Linux & альтернативних ОС 2 1 березня 2008 05:25
Ubuntu / Mac OS допомогти? slinin0 Linux & альтернативних ОС 2 6 листопада 2007 00:59
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.