![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ive тільки що зробив мені перспектива подвійним завантажувальним Ubuntu 7.1. Я хотів би використовувати це багато, але де ж мені почати? Я нахиляє навіть отримати бездротовий anyhelp зв'язку з цим було б здорово! зупинить мене з використанням Vista якийсь час, як я використовувати інтернет LOT. Чи не впевнений, що інформація вам буде потрібно тому я гавань для будь-якого роду специфікацій або імена апаратних але, будь ласка, запитайте. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам необхідно надати нам назву вашої бездротової карти;)
| |||
| |||
| Broadcom ВВС |
|
| |||
| |||
| Гей ти, що наступні потоки в Інтернеті? |
|
| |||
| |||
| поки ще не дуже зайнятий, намагаючись вирішити хостінг компанії була стомлюючої їм буде, коли ви розібралися Ура! |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Я встановив Ubuntu на старому Dell, що у мене валяються. У мене є бездротова мережа (Linksys), але не може отримати Ubuntu для роботи на ньому. Програмне забезпечення призначене для Windows і Linux не сумісні. Я новачок в Linux, так що я намагався отримати деякі відповіді на запитання у форумі Ubuntu. Після декількох тижнів відчаю, я поставив його в бік і повернувся до використання Windows XP Pro. Тоді в один прекрасний день я вирішив запустити старий Dell і перевірити Ubuntu знову. Жорсткий диск був тост, тому я замінив його. Тепер я боюся, що для установки Ubuntu, і я справді не знаю, як використовувати Linux в будь-якому випадку. У мене є запасний Dell встановити його, але Linux мабуть, не хотіли бездротових мереж. Я знаю, коли ти жорсткий дріт, воно також мереж. Єдиний досвід, який я маю з Linux на роки тому я взяв конденсованого класі з використанням Redhat 9. У мене є багато різних Linux. Я просто не знаю, як їх використовувати. Всякий раз, коли я задаю запитання в мережі, все, що я отримаю це "читати це посилання!" від інших користувачів. Через дві години читав, я все ще не мають поняття, що вони говорять. Зазвичай я просто засмутиться і здаватися. |
|
| |||
| |||
| Бездротове трохи ненадійний з Ubuntu, але на даний момент вони збільшують кількість карт, які вони підтримують, Не треба її боятися, щоб встановити його знову, якщо ви застрягли запитати тут |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мені потрібна допомога з Ubuntu Встановити | pest79456 | Linux & альтернативних ОС | 6 | 28 жовтня 2009 14:26 |
| Лише мала частина питань Ubuntu? | KanoakaVirus | Linux & альтернативних ОС | 2 | 30 березня 2009 20:48 |
| Ubuntu допомога необхідна?! | Cew27 | Linux & альтернативних ОС | 9 | 1 липня 2008 10:57 |
| Ubuntu і берил | ashaiba | Linux & альтернативних ОС | 2 | 1 березня 2008 05:25 |
| Ubuntu / Mac OS допомогти? | slinin0 | Linux & альтернативних ОС | 2 | 6 листопада 2007 00:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |