μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Linux & Εναλλακτικές OS

Register

Δεν αναφέρονται σε σκληρό δίσκο Fujitsu - Προσπαθείτε να στήσετε virtualbox για DSL (damnsmalllinux)

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 του Ιουνίου 2009, 06:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Δεν αναφέρονται σε σκληρό δίσκο Fujitsu - Προσπαθείτε να στήσετε virtualbox για DSL (damnsmalllinux)

Είμαι νέος στο Linux, μόλις και μετά βίας μπορεί να σακί γύρω λίγο με τις βασικές εντολές, γι 'αυτό σας παρακαλώ, να είναι ήπια. Είμαι καλά Windows admin, οπότε καταλαβαίνω τις περισσότερες από τις έννοιες.

Σε τελική ανάλυση, στόχος μου είναι να στήσετε virtualbox για DSL (damnsmalllinux) για να φιλοξενήσει άλλη με διάφορα virtuals OS, αλλά είμαι έχοντας πολύ πιο βασικά θέματα.

Έχω ένα δισκίο Fujitsu T4020 (αύξων SATA) και δεν μπορείτε να πάρετε την εγκατάσταση του DSL (εκκίνηση από το CD) για να δείτε μου σκληρούς δίσκους.

όταν cfdisk, I get "μοιραίο λάθος: δεν μπορείτε να διαβάσετε δίσκο"
fdisk-l τίποτα δεν τραβάει μέχρι.
cat / procs / partitions εμφανίζει "σημαντική ανήλικα # μπλοκ όνομα" δεν με άλλες πληροφορίες.

Κάθε συμβουλές ή προτάσεις θα πρέπει να εκτιμηθεί.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
PC Wont Boot Hard Drive όταν είναι συνδεδεμένο. Motherboard ή Hard Drive Πρόβλημα; nightstar Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 4 9 Νοεμβρίου του 2009 10:30
VirtualBox Pyett Γενικά Λογισμικό Chat 1 23 Ιουλ 2009 02:47
SATA Hard Drive Setup στο BIOS - IDE ή AHCI? sherelc Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 0 4η Ιουν 2009 20:52
Βοήθεια Με Όσον Slave Hard Drive στο κύριο Hard Drive Cogglesz Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 30 Μαρ 2009 09:28
Μεταφορά δεδομένων από ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ να EXTERNAL Hard Drive Hard Drive. XPC465 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 3η Μαρ 2009 06:46
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.