kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Linux és OS Alternatív

Register

Nem merevlemezként jegyzett Fujitsu - Próbálok setup VirtualBox a DSL (damnsmalllinux)

Reply

Téma eszközök
Old Június 5 2009, 06:52
Új tag Csoport

Default Nem merevlemezként jegyzett Fujitsu - Próbálok setup VirtualBox a DSL (damnsmalllinux)

Én vagyok az új, Linux, alig tudott piszkálni körül egy kicsit az alapvető parancsokat, ezért kérjük, legyen kedves. Én gyakorlott Windows admin, így már értem a legtöbb fogalmak.

Végső soron, a cél az, hogy beállít VirtualBox a DSL (damnsmalllinux) a fogadó másik virtuals különböző operációs rendszer, de mivel sokkal több alapvető kérdésekben.

Van egy Fujitsu T4020 tabletta (soros SATA), és nem tud telepíti a DSL (Indítás CD-t), hogy látom a merevlemez.

mikor cfdisk, I get "Végzetes hiba: Nem lehet olvasni merevlemez"
fdisk-l húzza ki semmit.
cat / proc / partitions kijelzők "jelentős kisebb # blocks name" nem egyéb információk.

Bármilyen tipp vagy javaslata lenne méltányol.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
PC szokás Boot Hard Drive, amikor csatlakoztatva van. Merevlemez vagy alaplap probléma? nightstar Processzorok, alaplapok és RAM 4 November 9, 2009 10:30
VirtualBox Pyett General Chat szoftver 1 23. július 2009 02:47
SATA merevlemez Setup BIOS - IDE vagy AHCI? sherelc Drives & Removable Media 0 4. június 2009 20:52
Segítség a Turning Slave Hard Drive A merevlemezek Cogglesz Drives & Removable Media 1 30. március 2009 09:28
Az adatátvitel a belső merevlemezt, amely External Hard Drive. XPC465 Drives & Removable Media 1 3. március 2009 06:46
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.