![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én vagyok az új, Linux, alig tudott piszkálni körül egy kicsit az alapvető parancsokat, ezért kérjük, legyen kedves. Én gyakorlott Windows admin, így már értem a legtöbb fogalmak. Végső soron, a cél az, hogy beállít VirtualBox a DSL (damnsmalllinux) a fogadó másik virtuals különböző operációs rendszer, de mivel sokkal több alapvető kérdésekben. Van egy Fujitsu T4020 tabletta (soros SATA), és nem tud telepíti a DSL (Indítás CD-t), hogy látom a merevlemez. mikor cfdisk, I get "Végzetes hiba: Nem lehet olvasni merevlemez" fdisk-l húzza ki semmit. cat / proc / partitions kijelzők "jelentős kisebb # blocks name" nem egyéb információk. Bármilyen tipp vagy javaslata lenne méltányol. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PC szokás Boot Hard Drive, amikor csatlakoztatva van. Merevlemez vagy alaplap probléma? | nightstar | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | November 9, 2009 10:30 |
| VirtualBox | Pyett | General Chat szoftver | 1 | 23. július 2009 02:47 |
| SATA merevlemez Setup BIOS - IDE vagy AHCI? | sherelc | Drives & Removable Media | 0 | 4. június 2009 20:52 |
| Segítség a Turning Slave Hard Drive A merevlemezek | Cogglesz | Drives & Removable Media | 1 | 30. március 2009 09:28 |
| Az adatátvitel a belső merevlemezt, amely External Hard Drive. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. március 2009 06:46 |
| Téma eszközök | |
| |