mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Linux un alternatīvie OS

Register

No hard drive uzskaitīti Fujitsu - Mēģināt setup VirtualBox uz DSL (damnsmalllinux)

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 5, 2009, 06:52
New Member Group

I'm new to Linux, tikko spēj pabāzt aptuveni nedaudz pamata komandām, tādēļ, lūdzu, ir viegli. Es esmu apgūtu Windows admin, tāpēc es saprotu, lielākā daļa no jēdzieniem.

Galu galā, mans mērķis ir setup VirtualBox uz DSL (damnsmalllinux) organizēt citus virtuals ar dažādām OS, bet es esmu, kam ir daudz pamatjautājumiem.

Man ir Fujitsu T4020 tableti (sērijas SATA) un nevar saņemt instalēšanas DSL (booting no CD), lai redzētu manu Harddrive.

kad es cfdisk, I get "FATAL ERROR: Cannot read diskdzinis"
fdisk-l atvelk up nekas.
cat / procs / starpsienām displeju "major nepilngadīgais # blokiem nosaukumu" bez citu informāciju.

Jebkurš padomus vai ieteikumus, būtu appreciated.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.