мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Линукс ОС и алтернативна

Register

Но хард диск наведен на Фујитсу - Покушај постављања виртуалбокс на ДСЛ (дамнсмалллинукс)

Reply

Тхреад Тоолс
Old 5. јуни 2009, 06:52
Нови члан групе

Default Но хард диск наведен на Фујитсу - Покушај постављања виртуалбокс на ДСЛ (дамнсмалллинукс)

Ја сам нови у Линукс, једва могли џаку око мало са основним командама, па молим, будите нежни. Ја сам стручњак за Уиндоус админ, па сам разумети већину појмова.

На крају, мој је циљ постављање виртуалбокс на ДСЛ (дамнсмалллинукс) то хост виртуалс са разним другим ОС-у, али има много више основних питања.

Имам Фујитсу Т4020 таблета (серијски САТА) и не може добити инсталације ДСЛ (боотинг фром ЦД-а) да бисте видели мој харддриве.

када сам цфдиск, ЈА добити "Фатал Грешка: Не могу прочитати диск"
фдиск-л пуллс уп ништа.
цат / процс / партицијама приказује "главни малољетник # запријечити име" без икаквих других информација.

Свеједно савета или предлога би било поштовати.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
ПЦ навика Хард Дриве Боот кад је прикључени на струју. Матична плоча врстог диска или проблем? нигхтстар ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 4 9. новембар 2009 10:30
ВиртуалБокс Пыетт Уопштено Софтуаре Цхат 1 23. јула 2009 02:47
САТА Хард Дриве Сетуп у БИОС - ИДЕ или АХЦИ? схерелц Дривес & Измјењиви медији 0 4. јуна 2009 20:52
Помоћ са Окретање Славе на главни Хард Дриве Хард Дриве Цогглесз Дривес & Измјењиви медији 1 30 март 2009 09:28
Пренос података са врстог диска на УНУТРАШЊЕ ВАУСКИ Хард Дриве. КСПЦ465 Дривес & Измјењиви медији 1 3 март 2009 06:46
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц