![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я новачок в Linux, ледве копатися трохи з основними командами, тому, будь ласка, будьте великодушні. Я Proficient адміністратора Windows, так що я розумію більшість понять. Врешті-решт, моя мета полягає в установці VirtualBox по DSL (damnsmalllinux) провести інші Virtuals з різними ОС, але у мене набагато більше основних питань. У мене є таблетка Fujitsu T4020 (Serial SATA) і не може отримати установку DSL (завантаження з компакт-диска), щоб побачити мій жорсткий диск. Коли я Cfdisk, Я отримую "Фатальна помилка: Не вдається прочитати диск" FDISK-L підтягує нічого. Cat / PROCS / розділи показує "# Minor основні блоки назву" без яких-небудь іншу інформацію. Будь-які поради та пропозиції будуть оцінили. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PC Wont завантаження, коли жорсткий диск підключений. Материнські плати або жорсткого диска проблема? | NightStar | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 9 листопада 2009 10:30 |
| VirtualBox | Pyett | General Software чат | 1 | 23 липня 2009 02:47 |
| SATA Hard Drive Setup в BIOS - IDE або AHCI? | sherelc | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 0 | 4 червня 2009 20:52 |
| Допомога з поворотом Слов'янський жорсткого диска на жорсткий диск Головні | Cogglesz | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 30 березня 2009 09:28 |
| Передача даних з жорстких дисків на зовнішньому жорсткому диску. | XPC465 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 3 березня 2009 06:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |