![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Наскоро купи нисък профил GeForce 9600GT gfx карта за моята Acer се стремят X1200 мини-компютър. Проблемът ми е като съм аз трябва да намеря захранване с минимум 400 вата, за да използвате gfx карта. Аз също не знаем как да намерим този, който ще отговарят в рамките на X1200 от кулата не е нормален размер, дори мини-компютър. Всякакви предложения? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лично аз ще се преместим в стандартен случай и да се избегне като своя избор ограничен.
| |||
| |||
| Така че би I. Дори само евтини случай, можете да похарчите само £ 20 имат достойни случая и да има избор ограничени и трябва да прекарват повече върху PSU да взема и това е лошо все пак .. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Има ли такова нещо като полувреме достоен полувреме Височина графична карта? | mctw | Графика на карти & Монитори | 5 | 3 април 2009 15:54 |
| Ниска Профил / полувреме Размер / полувреме Височина PCI графична карта | tomthedrummer1992 | Графика на карти & Монитори | 5 | 16-то Feb 2009 09:00 |
| Малък стандартен принтер | pest79456 | Digital Imaging & Принтери | 1 | 28 Дек 2008 05:26 |
| Безжични мрежи - бързо се превръща в стандарт за инсталиране | Hybr! Г | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 22 май 2008 г. 05:59 |
| Височина на двоична грамада | alireza1989 | Общи Софтуер Чат | 2 | 11 ноември 2007 16:43 |
| Нишка Инструменти | |
| |