![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem koupil s nízkým profilem Geforce 9600GT GFX kartu pro můj Acer Aspire X1200 mini-PC. Problém jsem s je mám najít napájení s minimálními 400watt s cílem použít GFX kartu. Také nevíte, jak najít ten, který se vejde dovnitř X1200 od věže není normální velikost i mini-PC. Jakýkoliv návrhy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osobně bych, aby přechod na standardní případ a vyhnuli váš výběr omezený.
| |||
| |||
| Tak by I. Dokonce i jen levné věci, můžete utratit jen 20 liber mít slušné věci, a ne mít omezený výběr a musí vynaložit více o PSU dostat ten, který je horší, tak jako tak .. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Existuje taková věc jako je slušné Poločas Poločas Výška grafických karet? | mctw | Graphics Cards & Monitory | 5 | 3. duben 2009 15:54 |
| Low Profile / Poločas Velikost / Poločas Výška PCI grafická karta | tomthedrummer1992 | Graphics Cards & Monitory | 5 | 16 únor 2009 09:00 |
| Malé standardní tiskárny | pest79456 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 28. prosince 2008 05:26 |
| Bezdrátové sítě - Rychle Becoming Standard Setup | Hybr! D | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 22. května 2008 05:59 |
| Výška binární haldy | alireza1989 | Obecné Software Chat | 2 | 11. listopadu 2007 16:43 |
| Thread Nástroje | |
| |