![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedavno sam kupila niske profil Geforce 9600GT gfx karticu za moj Acer težiti X1200 mini PC. Problem je što ja imam za pronalaženje napajanje s najmanje 400w, kako bi se koristiti gfx karticu. JA isto tako dont 'znati kako pronaći onu koja će stati unutar X1200 od kula nije normalna veličina za čak mini PC. Bilo koji sugestija? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osobno, ja bi je premjestili na standardni slučaj i izbjeći vlasništvo Vašeg izbora ograničena.
| |||
| |||
| Tako bi I. Čak i samo jeftini slučaju, mogli biste potrošiti samo 20 £ imati pristojan slučaju, a ne imati ograničeni izbor i moram potrošiti više o PSU dobiti onaj koji je lošiji anyway .. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Postoji takva Kao Half pristojne Half Visina Grafička kartica? | mctw | Graphics Cards & Monitors | 5 | 3. travanj 2009 15:54 |
| Niski profil / Half Size / Half Visina PCI Graphics Card | tomthedrummer1992 | Graphics Cards & Monitors | 5 | 16. veljača 2009 09:00 |
| Mala standardni printer | pest79456 | Digital Imaging & Pisači | 1 | 28. prosinac 2008 05:26 |
| Bežične mreže - Brzo postaje Standardni postav | Hybr! D | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 22. svibanj 2008 05:59 |
| Visina binarnu Heap | alireza1989 | Općenito Software Chat | 2 | 11. studeni 2007 16:43 |
| Thread Tools | |
| |