![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nemrég vettem egy kis profil Geforce 9600GT gfx kártya én Acer Aspire X1200 mini PC. A probléma Van is meg kell találnom a tápegység, legalább 400W érdekében használja a gfx kártyát. Azt sem tudom, hogyan kell találni, amely illeszkedik be az X1200, mert a torony nem a szokásos méretű még egy mini-PC. Any suggestions? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Személy szerint én is, hogy a lépés a szabvány esetében, és elkerülhető legyen a döntéseket korlátozott.
| |||
| |||
| Szóval ez az I. Még csak egy olcsó esetén, meg lehet tölteni csak 20 £ egy tisztességes ügy, és nem választás korlátozott, és hogy többet költsenek a tápegység, hogy az egyik, hogy az egyébként is rosszabb .. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Van olyan, hogy egy fél tisztességes magasság felénél Grafikus kártya? | mctw | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 3. április 2009 15:54 |
| Alacsony / Half Size / magasság felénél PCI grafikus kártya | tomthedrummer1992 | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 16. február 2009 09:00 |
| Kis standard nyomtató | pest79456 | Digital Imaging & Nyomtatók | 1 | 28. december 2008 05:26 |
| Vezeték nélküli hálózatok - Gyorsan Becoming a Standard Setup | Hybr! D | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 22. május 2008 05:59 |
| Magasság egy bináris heap | alireza1989 | General Chat szoftver | 2 | 11. november 2007 16:43 |
| Téma eszközök | |
| |