kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Linux és OS Alternatív

Register

O2 USB Mobil (Cell) szélessávú kapcsolat Dongle Segítség

Reply

Téma eszközök
Old Június 15 2009, 08:52
Új tag Csoport

Én vettem egy O2-Mobile Broadband USB dongle lásd http://www.littlewoodsdirect.com/rf/...ial&SNu=pca_id Azt, hogy hogyan juthat hozzá felosztó-kirovó. Van egy Acer AspireOne Netbook a 512 MB RAM és 120GB HDD. A futó Linpus ™ Linux ® Lite verzió megtekintés http://www.acer.co.uk/acer/product.d...rAjaxHistory=4 a tech spec. A Firefox böngésző.

Én is kaptam (azt hiszem) a legújabb frissítéseket telepíteni a Linux, hogy én megmondtam lehetővé kell tennie, hogy egy idióta, mint én, hogy csak csatlakozni. Én természetesen a nagyobb idióta, mint az emberek azt hiszik! Amit küzd kezd a dongle csatlakozni, akkor kap online. Megpróbáltam megy keresztül Connection Manager és 3G a menüben, de mindhiába. A fény a dongle megy szilárd kék / türkiz, de én csak nem értem, hogy nyitva van. Hogy őszinte legyek én nem igazán tudom, hogy megvan a fényében, hogy gyere! Látom a dongle kapcsolatban menedzser, de mikor azt kiemelni, hogy nem adja meg a lehetőséget (mint ahogy az én normális WiFi) való csatlakozáshoz. A kapcsolat az opció csak halvány szürke marad a háttérben. Valójában nem vagyok biztos benne, ha még telepítve a dongle helyesen.

Egy idióta útmutatót, mit kellene tenniük, és hogy nem lesz nagyon méltányol. Mivel nem vagyok otthon nincs a Netbook velem így lesz baj, hogy konkrét választ adni a kérdésekre. Adok neki, hogy menjen, ha valaki tud segíteni egyébként a választ fog várni, amíg ma este.

sok köszönet
Reply

Register

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hmmm vagyok "by-pass a mobil szélessávú Limit? MateuszCornford Hálózatépítés, Modems & VoIP 3 November 30, 2009 17:40
Mobile Broadband HistoryGirl Laptopok, PDA-k & Mobiles 5 22. július 2009 04:11
Is Mobil 3G a sebesség, vagy a kapcsolat típusa? cheesepuff Laptopok, PDA-k & Mobiles 6 30. április 2009 09:58
Windows Update Probléma a szélessávú mobil ch742718 Hálózatépítés, Modems & VoIP 3 15. február 2009 14:28
Ingyenes laptop, 24 hónap mobil szélessávú Spencer2004 Laptopok, PDA-k & Mobiles 9 28. november 2008 15:02
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.