menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternatívne OS

Register

O2 USB Mobile (Cell) Širokopásmové pripojenie dongle Pomoc

Reply

Thread Tools
Old 15. júna 2009, 08:52
Nový člen skupiny

Default O2 USB Mobile (Cell) Širokopásmové pripojenie dongle Pomoc

Jsem koupil O2 Mobile Broadband USB dongle pozri http://www.littlewoodsdirect.com/rf/...ial&SNu=pca_id tak, že sa môžem venovať prístupu as you go. Mám Acer AspireOne Netbook s 512 MB RAM a 120GB HDD. Je systémom Linpus ™ Linux ® Lite version vidieť http://www.acer.co.uk/acer/product.d...rAjaxHistory=4 u tech spec. Je prehliadač Firefox.

Mám (myslím) najnovšie aktualizácie nainštalovaná pre Linux, že som povedal, by malo umožniť idiot ako já jen pripojiť. Ja som samozrejme väčší blbec, než myslí! Co jsem se čelíme sa stále sa dongle pre pripojenie, takže môžem dostať online. Som sa pokúsil prechádzajú Connection Manager a 3G v ponuke, ale bezvýsledne. Vzhľadom na dongle je solídny modrá / tyrkysová, ale já prostě nemôže dostať ju otvoriť. Ak chcete byť úprimný Nechcem really know how Mám ľahké prísť na to! Vidím dongle v súvislosti manager, ale keď som zdôrazniť, že to nedáva mi možnosť (ako je to s mojím normálnym WiFi) pripojenia. Možnosť pripojenia zostane len svetlo šedá na pozadí. V skutočnosti nie som si istý, či už mám dokonca nainštalovali dongle správne.

Idioti ako návod na to, čo by som mal robiť a ako to bude veľmi ocenila. Keďže nejsem doma nemám na Netbook sa mi tak bude mať problémy sa poskytuje konkrétne odpovede na všetky otázky. Dám to ísť aj keď ak niekto pomôže inak sa odpovede budú musieť počkať až do dnes.

Děkuji
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.