мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Линукс ОС и алтернативна

Register

О2 УСБ Мобиле (ћелија) Широкопојасни Донг Цоннецтион Помоћ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15. јуни 2009, 08:52
Нови члан групе

Default О2 УСБ Мобиле (ћелија) Широкопојасни Донг Цоннецтион Помоћ

Ја сам купио један О2 Мобиле Броадбанд УСБ донг видети хттп://ууу.литтлеуоодсдирецт.цом/рф/...иал&СНу=пца_ид тако да могу приступити платити као што иде. Имам Ацер АспиреОне Нетбоок са 512 МБ РАМ и ХДД 120Гб. То је трчање Линпус ™ Линукс ® Лите верзија видети хттп://ууу.ацер.цо.ук/ацер/продуцт.д...рАјаксХисторы=4 за тецх спец Броусер је Фирефокс.

Ја сам добила (мислим) инсталирана најновије допуне за Линукс речено ми је да би требало допустити један идиот попут мене да се једноставно карика. Ја сам очигледно већи идиот него што људи мисле! Шта сам се боре са добијање донг за повезивање тако да могу добити онлине. Покушао сам да прође кроз Цоннецтион Манагер и 3Г у менију, али то не искористити. Светло на донг иде солидних плава / тиркиз, ипак ЈА праведан не може добити то отворен. Да будем искрен ја не знам како сам дошао на светло дана! Ја могу да видим донг у вези манагер, али кад сам га означили не дај ми могућност (као што је то са моје уобичајене УиФи) за спајање. Веза опцију сиједу бледо, остаје само у позадини. У ствари нисам сигуран ако сам чак инсталирали донг исправно.

Ан идиотс водич шта да радимо и како се то ће бити врло много поштовати. Као што нисам код куће немам Нетбоок се са мном тако да ће имати проблема пружа конкретне одговоре на било каква питања. Дат ћу га ићи иако ако неко може помоћи на други начин одговори ће морати сачекати до вечерас.

много хвала
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц