менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Linux & альтернативних ОС

Register

O2 USB мобільних (стільникових) широкосмугового з'єднання Dongle Допомога

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 червня 2009, 08:52
Нові члени групи

Default O2 USB мобільних (стільникових) широкосмугового з'єднання Dongle Допомога

Я купив O2 USB Mobile Broadband ключа см. http://www.littlewoodsdirect.com/rf/...ial&SNu=pca_id так що я можу отримати доступ Pay As You Go. Я Acer AspireOne Netbook з 512 Мб оперативної пам'яті і 120Gb HDD. Вона працює Linpus ™ Linux ® Lite версію см. http://www.acer.co.uk/acer/product.d...rAjaxHistory=4 для технічної специфікації. Браузера Firefox.

У мене (я думаю) встановлені останні оновлення для Linux, що я сказав повинно дозволити ідіота як я, просто підключити. Очевидно, я ідіот більший, ніж думають люди! Те, що я борюся з отримує ключ для підключення, щоб я міг отримати в Інтернеті. Я спробував, що проходять через менеджер зв'язку і 3G в меню, але безрезультатно. Світло на ключі йде суцільний синій / бірюзового, але я просто не можу її відкрити. Чесно кажучи я не знаю, як я отримав світло давай! Я бачу ключ у зв'язку менеджером, але коли я виділити не дають мені можливості (як це робить з моєю нормальної WiFi) для підключення. Зв'язки варіантом залишається тільки блідо-сірого кольору на задньому плані. Насправді я не впевнений, якщо я навіть ключ встановлено правильно.

Ідіотами керівництво до того, що я повинен робити і як робити, це буде дуже високо. Як я не вдома, я не маю нетбуків зі мною це, будуть мати проблеми забезпечення конкретні відповіді на будь-які питання. Я дам йому йти, хоча якщо хтось може допомогти в іншому випадку відповідь буде чекати до вечора.

велике спасибі
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Хммм я минаючи мобільного широкосмугового Limit? MateuszCornford Мережа, Модеми & VoIP 3 Сьогодні 17:40
Мобільний широкосмуговий HistoryGirl Ноутбуки, КПК & Mobiles 5 22 липня 2009 04:11
Є мобільний телефон 3G швидкість або типу підключення? cheesepuff Ноутбуки, КПК & Mobiles 6 30 квітня 2009 09:58
Windows Update Проблема з мобільного широкосмугового доступу ch742718 Мережа, Модеми & VoIP 3 15 лютого 2009 14:28
Безкоштовні ноутбук з 24 місяців мобільного широкосмугового зв'язку Spencer2004 Ноутбуки, КПК & Mobiles 9 28 листопада 2008 15:02
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.