μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Linux & Εναλλακτικές OS

Register

Βελτιστοποιημένο λογισμικό βασίζεται; - Όπως Swiftfox;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2 του Ιουνίου 2009, 18:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Βελτιστοποιημένο λογισμικό βασίζεται; - Όπως Swiftfox;

Πρόσφατα ανακαλύφθηκε Swiftfox, το οποίο, για όσους από εσάς δεν γνωρίζουν (οι περισσότεροι από εσάς ίσως κάνουμε), είναι μια κατασκευή του Firefox που έχει βελτιστοποιηθεί για ορισμένους μεταποιητές (Linux μόνο). Αναρωτιόμουν αν υπήρχε τίποτα χτισμένο με τον ίδιο τρόπο για ένα ολόκληρο λειτουργικό σύστημα. I run Ubuntu, και Αναρωτιόμουν αν θα υπάρξει κάποιος τρόπος για να αποδεσμεύσει το δυναμικό μου επεξεργαστή κατεβάζοντας μια συγκεκριμένη εκδοχή της. CPU μου υποστηρίζει SSE4.1, και, μολονότι δεν είμαι βέβαιος ότι αυτό που κάνει, το ξέρω ότι είναι σχετικά νέο, οπότε πιθανότατα δεν χρησιμοποιείται για να είναι πλήρως το δυναμικό σε μια προεπιλεγμένη εγκατάσταση. Από την άλλη, δεν έχω ιδέα, γι 'αυτό ζητώ.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
"Load Optimized Defaults" λόγω 3ss3nc3 Γενικά Λογισμικό Chat 2 2η Νοεμβρίου 2008 07:54
Λογισμικό. mpenney Λειτουργικά συστήματα Windows 14 19 Οκτ 2008 14:54
Jemus φτιάχνει ένα pc jemus Γενική Συζήτηση Hardware 3 25 Ιαν 2008 01:29
Ups Με Λογισμικό panda78 Θήκες & Τροφοδοτικά 2 5 Δεκ. 2007 07:32
Το δικαίωμα του λογισμικού; noah_johny Digital Imaging & Printers 3 1 Αυγ 2007 13:27
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.