manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Linux OS i alternativna

Register

Optimizirano Software Gradi? - Kao Swiftfox?

Reply

Thread Tools
Old 2. lipnja 2009, 18:35
Novi član grupe

Default Optimizirano Software Gradi? - Kao Swiftfox?

Nedavno sam otkrio Swiftfox, koji se, za one od vas koji ne znate (većina vas vjerojatno učiniti), je da se izgradi u Firefox je optimiziran za određene procesori (Linux jedini). Bio sam zadivljen, ako ima je nešto izgrađeno na isti način za cijeli operativni sustav. JA trčanje Ubuntu, i bio sam zadivljen, ako ima je bilo koji način za otključavanje potencijal moj procesor preuzimanjem određene verzije ga. Moj CPU podržava SSE4.1, a, a nisam siguran što da radi, znam da je relativno nov, pa se vjerojatno ne koristi da se puni potencijal u zadanu instalaciju. Onda opet, nemam pojma, zato pitam.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
"Load Optimizirano Zadano" pitanje 3ss3nc3 Općenito Software Chat 2 2. studeni 2008 07:54
Software. mpenney Windows Operating Systems 14 19. listopad 2008 14:54
Jemus gradi PC jemus General Hardware Chat 3 25 siječanj 2008 01:29
Prozora sa softverom panda78 Cases & Power Supplies 2 5. prosinac 2007 07:32
Pravo softver? noah_johny Digital Imaging & Pisači 3 1. kolovoz 2007 13:27
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.