mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Linux & Alternative OS

Register

Optimizuotas Software Statyti? - Kaip Swiftfox?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 2, 2009, 18:35
Naujas Narys

Default Optimizuotas Software Statyti? - Kaip Swiftfox?

Aš neseniai aptiktos Swiftfox, kuris tiems, kurie nežino (daugelis tikriausiai daryti), yra sukurti "Firefox", kuris buvo optimizuotas tam procesorius (tik Linux). I was wondering, jei nebuvo nieko pastatyta taip pat už visą operacinę sistemą. Paleisti Ubuntu, ir man buvo įdomu, ar egzistuoja koks nors būdas atrakinti mano procesoriaus potencialą atsisiųsti tam versiją. Mano procesorius palaiko SSE4.1, ir, nors aš nesu įsitikinęs, kad tai, ką aš žinau, tai gana naujas, todėl jis tikriausiai nebūtų naudojamas norint jį visiškai potencialą Numatyta įdiegti. Ir vėl, aš neturiu supratimo, todėl prašau.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
"Load Optimized Defaults" klausimas 3ss3nc3 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 2 lapkritis 2008 07:54
Programinė įranga. mpenney Windows "operacinės sistemos 14 19 spalis 2008 14:54
Jemus stato PC jemus General Hardware Chat 3 25 sausis 2008 01:29
UPS Su programinė įranga panda78 Cases & Power Supplies 2 5 gruodis 2007 07:32
Tinkamą programinę įrangą? noah_johny Digital Imaging & Printers 3 1 rugpjūtis 2007 13:27
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.