![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš neseniai aptiktos Swiftfox, kuris tiems, kurie nežino (daugelis tikriausiai daryti), yra sukurti "Firefox", kuris buvo optimizuotas tam procesorius (tik Linux). I was wondering, jei nebuvo nieko pastatyta taip pat už visą operacinę sistemą. Paleisti Ubuntu, ir man buvo įdomu, ar egzistuoja koks nors būdas atrakinti mano procesoriaus potencialą atsisiųsti tam versiją. Mano procesorius palaiko SSE4.1, ir, nors aš nesu įsitikinęs, kad tai, ką aš žinau, tai gana naujas, todėl jis tikriausiai nebūtų naudojamas norint jį visiškai potencialą Numatyta įdiegti. Ir vėl, aš neturiu supratimo, todėl prašau. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| "Load Optimized Defaults" klausimas | 3ss3nc3 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 2 lapkritis 2008 07:54 |
| Programinė įranga. | mpenney | Windows "operacinės sistemos | 14 | 19 spalis 2008 14:54 |
| Jemus stato PC | jemus | General Hardware Chat | 3 | 25 sausis 2008 01:29 |
| UPS Su programinė įranga | panda78 | Cases & Power Supplies | 2 | 5 gruodis 2007 07:32 |
| Tinkamą programinę įrangą? | noah_johny | Digital Imaging & Printers | 3 | 1 rugpjūtis 2007 13:27 |
| Temos įrankiai | |
| |