rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Linux & Alternative OS

Register

Optymalizowane Software Buduje? - Jak Swiftfox?

Reply

Narzędzia wątku
Old 2 czerwca 2009, 18:35
Nowe państwa grupy

Default Optymalizowane Software Buduje? - Jak Swiftfox?

Niedawno odkryto Swiftfox, które dla tych z Państwa, którzy nie znają (większość z Was zapewne nie), jest budowanie Firefoksa, które zostały zoptymalizowane dla niektórych procesorów (tylko Linux). I zastanawiałem się, jeśli nie było nic zbudowany w taki sam sposób dla całego systemu operacyjnego. Uruchomić Ubuntu, a ja zastanawiałem się, jeżeli istnieje jakikolwiek sposób, aby odblokować potencjał mojego przetwórcy Pobieraną niektórych wersję. Mój procesor obsługuje SSE4.1, a jednocześnie nie jestem pewien, co to nie wiem, to stosunkowo nowa, więc prawdopodobnie nie jest używana do jej pełnego potencjału w domyślnej instalacji. Następnie ponownie Nie mam pojęcia, dlatego pytam.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.