мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Линукс ОС и алтернативна

Register

Оптимизовано Софтуаре Град? - Као Суифтфокс?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 2. јуни 2009, 18:35
Нови члан групе

Default Оптимизовано Софтуаре Град? - Као Суифтфокс?

Недавно сам открио Суифтфокс, који се, за оне од вас који не знате (већина вас вероватно учинити), је да се изгради у Фирефокс је оптимизиран за одређене процесори (Линукс једини). Био сам задивљен, ако има је нешто изграђено на исти начин за цео оперативни систем. ЈА трчање Убунту, и био сам задивљен, ако има је било који начин за откључавање потенцијал мој процесор преузимањем одређене верзије га. Мој ЦПУ подржава ССЕ4.1, а, а нисам сигуран шта да ради, знам да је релативно нов, па се вероватно не користи да се пуни потенцијал у подразумевану инсталацију. Онда опет, немам појма, зато питам.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
"Лоад Оптимизатор Подразумевано" питање 3сс3нц3 Уопштено Софтуаре Цхат 2 2 новембар 2008 07:54
Софтвер. мпеннеы Уиндоус Оператинг Сыстемс 14 19 октобар 2008 14:54
Јемус гради ПЦ јемус Генерал Хардуаре Цхат 3 25 јануар 2008 01:29
Прозора са софтвером панда78 Цасес & Поуер Супплиес 2 5 децембар 2007 07:32
Право софтвер? ноах_јохны Дигитал Имагинг & Штампачи 3 1 аугуст 2007 13:27
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц