![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| díky google financování vína úsilí Photoshop CS2 nyní běží bezchybně na víno
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahh stop děje kolem linux !!!!!
| |||
| |||
| Jak jste to pracovali, když se snažím nainstalovat libovolný Adobe uvádí i nutnost JScipt ... |
|
| |||
| |||
| i přidali víno repo a instalovány tý nejnovější verzi |
|
| |||
| |||
| Když říká, že je potřeba JScript, budete pravděpodobně pokouší Instalace CS3. Víno nepodporuje CS3 dosud pouze CS2. Vidět http://wiki.winehq.org/AdobeApps |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| CPU Fan běží za 1 sekundu, ne naběhnout | cacard83 | Obecné Hardware Chat | 2 | 26. května 2009 00:48 |
| Jak instalovat Photoshop CS2 přes Víno | ashaiba | Linux & Alternativní OS | 1 | 8. květen 2008 05:44 |
| CPU Fan nepřetržitě běží? | Mooseknuckle | Procesory, základní desky & RAM | 9 | 16. duben 2008 02:20 |
| Adobe CS3. Víno zvyklý instalovat | ashaiba | Linux & Alternativní OS | 5 | 26. března 2008 10:36 |
| Víno a rozlišení obrazovky | ashaiba | Linux & Alternativní OS | 3 | 7. března 2008 10:58 |
| Thread Nástroje | |
| |