![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Завдяки Google фінансування провини зусилля Photoshop CS2 тепер працює бездоганно працює вино
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahh зупинка відбувається з приводу !!!!! Linux
| |||
| |||
| Як ви це працює, коли я намагаюся встановити будь-яку Adobe він говорить мені потрібно JScipt ... |
|
| |||
| |||
| Я додав вино РЕПО і встановлена новітня версія й |
|
| |||
| |||
| Якщо він говорить, потрібно JScript, ви, імовірно, намагається встановити CS3. Вино не підтримує CS3 Тим не менше, тільки CS2. Бачити http://wiki.winehq.org/AdobeApps |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Процесор вентилятор працює протягом 1 секунди, немає завантаження | cacard83 | Генеральний обладнання чат | 2 | 26 травня 2009 00:48 |
| Як я можу встановити Photoshop CS2 через вино | ashaiba | Linux & альтернативних ОС | 1 | 8 травня 2008 05:44 |
| CPU Fan постійної працює? | Mooseknuckle | Процесори, материнські плати RAM & | 9 | 16 квітня 2008 02:20 |
| Adobe CS3. Вино звичай встановити його | ashaiba | Linux & альтернативних ОС | 5 | 26 березня 2008 10:36 |
| Вино і дозвіл екрану | ashaiba | Linux & альтернативних ОС | 3 | 7 березня 2008 10:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |