![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Είναι δυνατόν για να εκτελεστεί ένα δωρεάν λειτουργικό σύστημα όπως το Linux ubuntu ταυτόχρονα με τα Windows Vista; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα ήθελα να υπεισέλθω σε κάνει μια διπλή εκκίνηση.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είτε διπλή εκκίνηση, ή εικονική μηχανή.
| |||
| |||
| I διπλή εκκίνηση για ένα χρόνο με XP και Linux Xandros πριν έχω απαλλαγεί από τις δύο υπέρ του Ubuntu. |
|
| |||
| |||
| Αν είστε νέος στο Linux, ίσως να αξίζει την εγκατάσταση του Ubuntu μέσω Wubi οποία εγκατάσταση του Ubuntu "ως" μια εφαρμογή των Windows, δηλαδή αν προσπαθήσετε, αλλά δεν αρέσει μπορείτε να το αφαιρέσετε από προσθήκη / αφαίρεση προγραμμάτων στα Windows. Αυτό, και είναι εξίσου λειτουργικό όπως ένα κανονικό ubuntu μπαρ hibernate / sleep - που δεν έχουν ποτέ εργασθεί για μένα σε μια κανονική εγκατάσταση του Ubuntu έτσι κι αλλιώς! |
|
| |||
| |||
| με τα νεότερα distro του Ubuntu (8,10) που σας δίνει τη δυνατότητα για την εγκατάσταση του OS μέσα από τα παράθυρα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Dual Boot Ubuntu Linux και Vista OS Κάθε Τώρα δεν φορτώνει! | Blade110L | Linux & Εναλλακτικές OS | 0 | 14 Ιουν 2009 08:44 |
| Ubuntu Linux και ζωογονώ | phil66 | Linux & Εναλλακτικές OS | 8 | 5 Απρ 2008 12:52 |
| Ubuntu Linux προβλήματα | ashaiba | Linux & Εναλλακτικές OS | 10 | 3 Απρ 2008 10:34 |
| Ubuntu Linux σε Mac, Mac OS X έχει πάει; | ashaiba | Linux & Εναλλακτικές OS | 8 | 4η Μαρ 2008 09:30 |
| Υπάρχει ένα καλό σημείο αναφοράς για δωρεάν Vista 64-bit; | Φραγκοστάφυλλο | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 20 Φεβ 2008 01:23 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |