![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Da li je moguće pokrenuti freeware linux kao os ubuntu podudarno sa sustavom Windows Vista? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koju želite pogledati u događaj dual boot.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ili dual boot ili virtualni stroj.
| |||
| |||
| Ja dual booted za godinu dana sa XP i Linux Xandros prije nego što sam dobio osloboditi od obje u korist Ubuntu. |
|
| |||
| |||
| Ako ste novi u Linuxu, da bi moglo biti vrijedno instalirate Ubuntu preko Wubi koji instalirati Ubuntu "kao" Windows aplikacija, što znači da ako pokušaš, ali se ne sviđa možete ga ukloniti iz Dodaj / Ukloni programe u sustavu Windows. Da, i to je jednako kao funkcionalna kao normalna ubuntu bar hibernate / spavanja - koji nikada nisu radili za mene u normalan Ubuntu install anyway! |
|
| |||
| |||
| s najnovijim distro Ubuntu (8,10) daje vam mogućnost instalirati os desno unutar prozora. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dual boot Ubuntu Linux i Vista OS Sada Svejedno ne učita! | Blade110L | Linux OS i alternativna | 0 | 14. lipnja 2009 08:44 |
| Linux Ubuntu i ubrzati | phil66 | Linux OS i alternativna | 8 | 5. travanj 2008 12:52 |
| Linux Ubuntu problem | ashaiba | Linux OS i alternativna | 10 | 3. travanj 2008 10:34 |
| Linux Ubuntu na Mac, Mac OS X je otišao? | ashaiba | Linux OS i alternativna | 8 | 4. ožujak 2008 09:30 |
| Ima dobar presedan freeware za Vista 64-bitni? | Ogrozd | Općenito Software Chat | 1 | 20. veljača 2008 01:23 |
| Thread Tools | |
| |