![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| האם ניתן להפעיל freeware OS כמו לינוקס Ubuntu במקביל ל-Windows Vista? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה רוצה להסתכל עושים אתחול כפול.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| או עם אתחול כפול, או וירטואלי.
| |||
| |||
| אני dual booted במשך שנה עם XP ו-Linux Xandros לפני שהגעתי להיפטר שני לטובת Ubuntu. |
|
| |||
| |||
| אם אינך מכיר את לינוקס, היא עשויה להיות שווה להתקין את Ubuntu דרך Wubi אשר להתקין Ubuntu "כמו" יישום חלונות, כלומר, אם אתה מנסה לעשות אבל לא כמו שאתה יכול רק להסיר אותו מ 'הוספה / הסרה של תוכניות ב-Windows. זה, וזה בדיוק כפי תפקודי רגיל כמו Ubuntu בר לחרוף / לישון - אשר מעולם לא עבד לי ב-Ubuntu רגיל להתקין בכל מקרה! |
|
| |||
| |||
| עם החדש של Ubuntu distro (8.10) זה נותן לך את האפשרות להתקין את מערכת ההפעלה חלונות פנימה מימין. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Dual Boot Ubuntu Linux and Vista עכשיו כל מערכת הפעלה לא נטען! | Blade110L | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 0 | 14th יוני 2009 08:44 |
| לינוקס Ubuntu ו לזרז | phil66 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 8 | ה -5 בחודש אפריל 2008 12:52 |
| לינוקס Ubuntu בעיות | ashaiba | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 10 | 3rd אפריל 2008 10:34 |
| לינוקס Ubuntu על Mac, Mac OS X הוא נעלם? | ashaiba | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 8 | 4th מרץ 2008 09:30 |
| יש טוב benchmark freeware עבור Vista 64 סיביות? | דומדמנית | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | ה -20 פברואר 2008 01:23 |
| שרשרת כלים | |
| |