![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar įmanoma paleisti nemokama OS kaip ir Linux Ubuntu kartu su Windows Vista? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norite ieškoti į daro dvigubą paleidimo.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arba dvigubos įkrovos arba virtuali mašina.
| |||
| |||
| Aš dvigubą įkrautas dėl su XP, o Xandros Linux prieš metus aš atsikratė abiejų naudai Ubuntu. |
|
| |||
| |||
| Jei esate naujokas Linux, vertėtų įdiegti Ubuntu per Wubi, kurie įdiegti Ubuntu "su" Windows "taikymo prasme, jei bandysite, bet nepatinka, galite tiesiog ištrinti iš Pridėti / šalinti programas" Windows ". Tai, ir tai tik kaip funkcinis kaip normalus Ubuntu baras žiemoti / Sleep - kurie niekada dirbo man normalus Ubuntu install anyway! |
|
| |||
| |||
| su naujausia distribucijos Ubuntu (8.10), jis suteikia jums galimybę įdiegti OS tiesiai langai. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dual boot Ubuntu Linux ir Vista Dabar bet OS ne įkelia! | Blade110L | Linux & Alternative OS | 0 | Birželis 14, 2009 08:44 |
| Linux Ubuntu ir pagreitina | phil66 | Linux & Alternative OS | 8 | 5 balandis 2008 12:52 |
| Linux Ubuntu problemos | ashaiba | Linux & Alternative OS | 10 | 3 balandis 2008 10:34 |
| Linux Ubuntu Mac, Mac OS X is gone? | ashaiba | Linux & Alternative OS | 8 | 4 kovas 2008 09:30 |
| Yra geras etalonas Freeware for Vista 64-bit? | Agrastas | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 20 vasaris 2008 01:23 |
| Temos įrankiai | |
| |