![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Je možné spustiť freeware os rád linux ubuntu súčasne s Windows Vista? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chceš sa pozrieť do robí duální boot.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Buď duální boot, alebo virtuálny stroj.
| |||
| |||
| I dvojaký štartoval po dobu jedného roka s XP a Xandros Linux, ako som dostal zbaviť ako v prospech Ubuntu. |
|
| |||
| |||
| Ak ste novým Linux, možno by stálo za to inštalácii Ubuntu cez Wubi inštalovať Ubuntu, ktoré "ako" okna aplikácie, čo znamená, že ak sa pokúsite ale nelíbí stačí odstrániť ju z Pridať alebo odstrániť programy v systéme Windows. To, a je to rovnako funkčné ako bežné ubuntu bar přezimovat / sleep - ktoré nikdy pracoval pre mňa v normálnej inštalácii Ubuntu rovnako! |
|
| |||
| |||
| s najnovším distro Ubuntu (8.10), že vám dáva možnosť nainštalovať si nás priamo v rámci okna. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Duálny Zavádzacia Ubuntu Linux a OS Vista Teraz Akékoľvek nenačíta! | Blade110L | Linux & Alternatívne OS | 0 | 14. júna 2009 08:44 |
| Linux Ubuntu a oživnout | phil66 | Linux & Alternatívne OS | 8 | 5. apríla 2008 12:52 |
| Linux Ubuntu problémy | ashaiba | Linux & Alternatívne OS | 10 | 3. apríl 2008 10:34 |
| Ubuntu Linux na Mac, Mac OS X je preč? | ashaiba | Linux & Alternatívne OS | 8 | 4. marec 2008 09:30 |
| Existujú dobré freeware benchmark pre Vista 64-bit? | Egreše | Všeobecné Software Chat | 1 | 20. februára 2008 01:23 |
| Thread Tools | |
| |