![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Да ли је могуће покренути фрееуаре Линукс као ос убунту подударају са системом Уиндоус Виста? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коју желите погледати у догађај дуал боот.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Или дуал боот или виртуелни машина.
| |||
| |||
| Ја дуал боотед за годину дана са КСП и Линукс Ксандрос пре него што сам добио ослободити од обе у корист Убунту. |
|
| |||
| |||
| Ако сте нови у Линукс, да би могло бити вриједно инсталирате Убунту преко Ууби који инсталирате Убунту "као" Уиндоус апликација, што значи да ако покушаш, али се не свиђа можете да га уклоните из Додај / Уклони програме у систему Уиндоус. Да, и то је једнако као функционална као нормална убунту бар хибернате / спавања - који никада нису радили за мене у нормалан Убунту инсталл Аныуаы! |
|
| |||
| |||
| са најновијим дистро Убунту (8,10) даје вам могућност инсталирати ос десно унутар прозора. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Дуал боот Убунту Линукс и Виста ОС Сада Свеједно не учита! | Бладе110Л | Линукс ОС и алтернативна | 0 | 14. јуна 2009 08:44 |
| Линукс Убунту и убрзати | пхил66 | Линукс ОС и алтернативна | 8 | 5 април 2008 12:52 |
| Линукс Убунту проблем | асхаиба | Линукс ОС и алтернативна | 10 | 3 април 2008 10:34 |
| Линукс Убунту на Мац, Мац ОС Кс је отишао? | асхаиба | Линукс ОС и алтернативна | 8 | 4 март 2008 09:30 |
| Има добар преседан фрееуаре за Виста 64-битни? | Огрозд | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 20 фебруар 2008 01:23 |
| Тхреад Тоолс | |
| |