![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Чи можна запустити безкоштовну ОС Linux Ubuntu, як одночасно з Windows Vista? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви хочете подивитися на робимо подвійний завантаження.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Або подвійного завантаження, або віртуальну машину.
| |||
| |||
| Я подвійну завантаження протягом року з XP і Xandros Linux, перш ніж я позбувся обох на користь Ubuntu. |
|
| |||
| |||
| Якщо ви новачок в Linux, було б доцільно Установка Ubuntu через яку Wubi установка Ubuntu "як" вікна додатків, тобто якщо ви спробуєте, але не як ви можете просто видалити його з Установка й видалення програм в Windows. Ось, і це так само, як функціонувати в якості нормальної Бар Ubuntu сплячого режиму в режим сну, - які ніколи не працювали для мене в нормальне Ubuntu установку в будь-якому разі! |
|
| |||
| |||
| з новітніми з дистрибутиву Ubuntu (8.10) це дає Вам можливість встановити прямо в ОС Windows. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Dual Boot Ubuntu Linux і Vista тепер будь-якої ОС не завантажується! | Blade110L | Linux & альтернативних ОС | 0 | 14 червня 2009 08:44 |
| Linux Ubuntu і прискорити | phil66 | Linux & альтернативних ОС | 8 | 5 квітня 2008 12:52 |
| Linux Ubuntu проблем | ashaiba | Linux & альтернативних ОС | 10 | 3 квітня 2008 10:34 |
| Ubuntu Linux на Mac, Mac OS X Is Gone? | ashaiba | Linux & альтернативних ОС | 8 | 4 березня 2008 09:30 |
| Там хороша безкоштовних тестів для Vista 64-бітної? | Агрус | General Software чат | 1 | 20 лютого 2008 01:23 |
| Різьба Інструменти | |
| |