![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Аз съм като на проблем с моя компютър. Аз завързани за възстановяване и за възстановяване на точки навик работа. След това той казва, че не може да се възстанови поради диска cruption. и грешките са и воденето мене от това http://windowshelp.microsoft.com/Win...41f811033.mspx и кога да направя избор sceduel я обичай. когато проверявате 2рото кутия и махнете първо мина през сканиране около 1 / 3 и изходи, че част от програмата.
Твърди се възстанови чрез фабрика диск на въпрос, поради това е твърде много работа за да сложи програми отново. и други причини. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Можете да опитате обувка време с ремонт Diskeeper, <<, Който е връзка към 30 дни безплатен пробен вариант
Веднъж инсталирана, изберете устройството, както и изберете обувка време defrag, а след това отбележете, бягай система "Chkdsk" преди defrag, тогава се прилага Надяваме се, че ще оправим за теб
Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
|
|||
|
|||
|
Но въпросът е по-шофиране "в употреба" С карам една с OS
|
|
|
|||
|
|||
|
Какво искаш да кажеш "в употреба", ако той е настроен аа обувка време Chkdsk той трябва да е от значение