![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám problém s mým počítačem. I vázané k obnově a body obnovení zvyklý pracovat. Dále říká, že je nelze obnovit z důvodu disku cruption. a chyby se také vedení mi dělá z tohoto http://windowshelp.microsoft.com/Win...41f811033.mspx a když se rozhodnete sceduel je zvyklý. Když jsem zkontrolovat 2. políčko a zrušte zatržení u prvního je projít scan asi 1 / 3 a východy, že část programu. Pevný disk obnovit pomocí továrny je vyloučeno z důvodu, že je příliš mnoho práce, aby se programy zpět. a jiných důvodů. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžete zkusit boot-time opravy se Diskeeper, <<, Že je odkaz na 30 dnů zdarma zkušební verze Po instalaci, vyberte disk na otázku a zvolte boot-time Defrag, pak zaškrtněte spustit systém "Nástroj Chkdsk" před Defrag, pak použije Doufáme, že vám opravu pro vás
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Ale otázka je disk v "v provozu" na disku C na jedné s OS |
|
| |||
| |||
| Co tím myslíš "při použití", je-li nastavit aa boot-time nástroje Chkdsk neměla by věc
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| "A disk read error došlo Stiskněte Ctrl + Alt + Del to Restart" - Windows není zavádením | pinkytwoscoops | Operační systémy Windows | 8 | 5. červen 2009 13:45 |
| Dell inspirion 1721 - "Cant přístupu disku způsobit bit skříňku vypnout" Chyba | chevycowgirl | Obecné Software Chat | 1 | 20. duben 2009 09:09 |
| Internet Explorer Error - "Chyby na této stránce by mohlo způsobit, že se práce špatně" | miklaw | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 4 | 5. dubna 2009 12:12 |
| Chyba na pevný disk Bootup - "Disk Error" "Stiskněte libovolnou klávesu pro restart" | ashaiba | Obecné Hardware Chat | 6 | 13. Březen 2009 15:56 |
| Laptop nezačínáme nahoru, "syntaxi" nebo "chyba disku". | aechain | Operační systémy Windows | 5 | 24. ledna 2008 15:45 |
| Thread Nástroje | |
| |