![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. Θα συνδέεται με την αποκατάσταση και τα σημεία επαναφοράς wont δουλειά. Στη συνέχεια δηλώνει ότι δεν μπορείτε να επαναφέρετε το δίσκο λόγω cruption. και τα σφάλματα είναι επίσης να μου κάνει αυτό http://windowshelp.microsoft.com/Win...41f811033.mspx και όταν κάνω αυτό επιλέγουν sceduel συνηθίζει. όταν ελέγχει τη 2η θέση και την επιλογή του πρώτου να περάσουν από τη σάρωση περίπου το 1 / 3 και οι έξοδοι κινδύνου ότι ένα μέρος του προγράμματος. Σκληρός δίσκος αποκατασταθεί μέσω εργοστάσιο είναι έξω από το θέμα λόγω του ότι είναι πάρα πολύ δουλειά για να θέσει τα προγράμματα για την επιστροφή. και για άλλους λόγους. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να δοκιμάσετε μια εκκίνηση με χρόνο επισκευής Diskeeper, <<Ότι είναι μια σύνδεση με την δωρεάν δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών Μόλις εγκατασταθούν, επιλέξτε τη μονάδα δίσκου στην ερώτηση και επιλέξτε Defrag χρόνο εκκίνησης, στη συνέχεια, σημειώστε, εκτελέστε σύστημα "CHKDSK" πριν Defrag, τότε ισχύουν Ας ελπίσουμε ότι θα το φτιάξω για σας
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Όμως, η οδήγηση στην ερώτηση είναι "σε χρήση" το δίσκο C το ένα με το OS |
|
| |||
| |||
| Τι εννοείς "σε χρήση" και αν είναι που αα εκκίνησης χρόνο CHKDSK δεν θα πρέπει το θέμα
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| "A Disk Read Error Occurred Press Ctrl + Alt + Del για να επανεκκινήσετε" - δεν την εκκίνηση των Windows | pinkytwoscoops | Λειτουργικά συστήματα Windows | 8 | 5 Ιουν 2009 13:45 |
| Dell inspirion 1721 - "επίκλισης πρόσβαση στο δίσκο προκαλέσει λίγο ντουλάπι απενεργοποιημένο" Σφάλμα | chevycowgirl | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 20 Απρ 2009 09:09 |
| Internet Explorer Error - "Τα λάθη σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορούσαν να την κάνουν να εργασία εσφαλμένα" | miklaw | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 4 | 5 Απρ 2009 12:12 |
| Σφάλμα εκκίνησης για Σκληρό Δίσκο - "Disk Error" "Πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για επανεκκίνηση" | ashaiba | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 13 Μαρ 2009 15:56 |
| Laptop δεν εκκίνηση, "σύνταξη" ή "λάθος δίσκο". | aechain | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 24 Ιαν 2008 15:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |