manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Linux OS i alternativna

Register

Problemi s "Provjerite svoj tvrdi disk za pogreške" značajka

Reply

Thread Tools
Old 14. listopad 2008, 22:35
Member Group

Default Problemi s "Provjerite svoj tvrdi disk za pogreške" značajka

Imam problem sa mojim računalo. Vezan sam za vraćanje i točke vraćanja navika funkcionirati. Zatim kaže da to ne može vratiti zbog diska cruption. i pogreške su također drži me to http://windowshelp.microsoft.com/Win...41f811033.mspx i kad sam to izabrati sceduel ga navika. kad sam provjeriti 2. poništite okvir i prvo ga proći kroz scan oko 1 / 3 i da se zatvara dio programa.

Vraćanje tvorničkih tvrdog diska putem ne dolazi u obzir da je to zbog previše posla staviti natrag na programe. i drugih razloga.
Old 15. listopad 2008, 03:40
Moderator / ica grupe

Možete pokušati čizma-vrijeme popravka s Diskeeper<<To je link za 30 dana besplatne probne verzije

Jednom instaliran, odaberite pogon u pitanje i odaberite boot-time prevariti, onda otkucaj, pokrenite sustav "chkdsk" prije prevariti, tada se primjenjuju
Nadam se da ćemo to popraviti za vas

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 15. listopad 2008, 20:01
Member Group

Ali pogon u pitanju je "in use" C voziti onaj sa OS
Old 16. listopad 2008, 04:16
Moderator / ica grupe

Kako to misliš "u upotrebi", ako je osnovan aa čizma-vrijeme chkdsk to pitanje ne bi trebalo

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
"Čitanju diska pogreška Pritisnite Ctrl + Alt + Del to Restart" - Windows ne booting pinkytwoscoops Windows Operating Systems 8 5. lipnja 2009 13:45
Dell inspirion 1721 - "Cant bitni pristup disku uzrok ormari isključen" Error chevycowgirl Općenito Software Chat 1 20. travanj 2009 09:09
Internet Explorer Error - "Greške na ovoj web stranici mogu prouzročiti to rade na pogrešan način" miklaw Web Browsers & FTP Klijenti 4 5. travanj 2009 12:12
Greška harddrive na Bootup - "Disk Error" "Pritisnite bilo koju tipku da biste ponovo" ashaiba General Hardware Chat 6 13. ožujak 2009 15:56
Laptop ne pokretanje "sintaksu" ili "disk error". aechain Windows Operating Systems 5 24 siječanj 2008 15:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.