![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam problem sa mojim računalo. Vezan sam za vraćanje i točke vraćanja navika funkcionirati. Zatim kaže da to ne može vratiti zbog diska cruption. i pogreške su također drži me to http://windowshelp.microsoft.com/Win...41f811033.mspx i kad sam to izabrati sceduel ga navika. kad sam provjeriti 2. poništite okvir i prvo ga proći kroz scan oko 1 / 3 i da se zatvara dio programa. Vraćanje tvorničkih tvrdog diska putem ne dolazi u obzir da je to zbog previše posla staviti natrag na programe. i drugih razloga. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete pokušati čizma-vrijeme popravka s Diskeeper<<To je link za 30 dana besplatne probne verzije Jednom instaliran, odaberite pogon u pitanje i odaberite boot-time prevariti, onda otkucaj, pokrenite sustav "chkdsk" prije prevariti, tada se primjenjuju Nadam se da ćemo to popraviti za vas
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Ali pogon u pitanju je "in use" C voziti onaj sa OS |
|
| |||
| |||
| Kako to misliš "u upotrebi", ako je osnovan aa čizma-vrijeme chkdsk to pitanje ne bi trebalo
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| "Čitanju diska pogreška Pritisnite Ctrl + Alt + Del to Restart" - Windows ne booting | pinkytwoscoops | Windows Operating Systems | 8 | 5. lipnja 2009 13:45 |
| Dell inspirion 1721 - "Cant bitni pristup disku uzrok ormari isključen" Error | chevycowgirl | Općenito Software Chat | 1 | 20. travanj 2009 09:09 |
| Internet Explorer Error - "Greške na ovoj web stranici mogu prouzročiti to rade na pogrešan način" | miklaw | Web Browsers & FTP Klijenti | 4 | 5. travanj 2009 12:12 |
| Greška harddrive na Bootup - "Disk Error" "Pritisnite bilo koju tipku da biste ponovo" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | 13. ožujak 2009 15:56 |
| Laptop ne pokretanje "sintaksu" ili "disk error". | aechain | Windows Operating Systems | 5 | 24 siječanj 2008 15:45 |
| Thread Tools | |
| |