![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Én egy probléma a számítógépet. Én kötött helyreállítása, és a visszaállítási pontok szokott dolgozni. Ezután azt mondja, nem tudja visszaállítani miatt a lemez cruption. és a hibákat is, hogy nekem ezt http://windowshelp.microsoft.com/Win...41f811033.mspx és amikor én választhat sceduel ez szokás. mikor ellenőrzi a 2. rovatban, és törölje az első, hogy menjen át a vizsgálat körülbelül 1 / 3 és kilépés a része a programnak.
Kemény helyreállítása útján gyári lemez nincs a kérdésre, mivel ez túl nagy munka, hogy a programot újra. és egyéb okok miatt. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kipróbálhatja a boot-idő a javításra Diskeeper<<Ez egy link a 30day ingyenes próbaverziója
A telepítés után, válasszuk ki a meghajtót, és válasszuk a boot-idő sikkaszt, akkor jelölje be, fuss rendszer "CHKDSK" töredezettségmentesítse előtt, majd Reménykedve, hogy majd meg ez az Ön számára
Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
De a meghajtó a kérdés az, hogy "használja" a C meghajtó egy az OS
|
|
|
|||
|
|||
|
Mit jelent "használják", ha az nincs beállítva aa boot-idő CHKDSK ez nem számít
Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |