![]() |
|
| |||
| |||
| אני נתקל בבעיה עם המחשב שלי. אני קשור לשחזר את נקודות השחזור wont עבודה. לאחר מכן הוא אומר שזה לא יכול לשחזר את הדיסק עקב cruption. ועל שגיאות גם להשאיר אותי עושה את זה http://windowshelp.microsoft.com/Win...41f811033.mspx ומתי שאני עושה את זה לבחור sceduel רגיל. כאשר אני בודק את 2 ובטל את סימון התיבה הראשונה היא לעבור את הסריקה בערך 1 / 3 ו ייסגר כי חלק מן התוכנית. קשה לשחזר באמצעות המפעל הדיסק לא בא בחשבון בגלל זה יותר מדי עבודה לשים את התוכניות שוב. ועוד סיבות. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול לנסות לתקן בזמן האתחול עם Diskeeper, <<כי הוא קישור אל 30day גירסת ניסיון ללא תשלום לאחר מותקנים, בחר את הכונן המדובר ובחר האתחול פעמי defrag, אז לטקטק, הפעלת מערכת "Chkdsk" לפני defrag, ואז יישם אנו מקווים כי יהיה לתקן את זה בשבילך
|
| |||
| |||
| אבל הכונן המדובר הוא "בשימוש" על כונן C אחד עם מערכת הפעלה |
|
| |||
| |||
| מה זאת אומרת "בשימוש" אם הוא בחר בזמן האתחול AA Chkdsk לא צריך את זה משנה
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| "דיסק קרא אירעה שגיאה הקש CTRL + ALT + DEL כדי להפעיל מחדש" - Windows לא באתחול | pinkytwoscoops | מערכות ההפעלה Windows | 8 | ה -5 בחודש יוני 2009 13:45 |
| Dell inspirion 1721 - "צביעות לגשת לדיסק לגרום מעט ארון כבוי" שגיאה | chevycowgirl | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | ה -20 לאפריל 2009 09:09 |
| Internet Explorer שגיאה - "שגיאות על דף אינטרנט זה עלול לגרום זה לעבוד בצורה לא נכונה" | miklaw | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 4 | ה -5 בחודש אפריל 2009 12:12 |
| שגיאה Harddrive האתחול ב - "שגיאת דיסק" "הקש על מקש כלשהו כדי להפעיל מחדש" | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 13 מרץ 2009 15:56 |
| לא הפעלת את המחשב הנישא, "תחביר" או "שגיאת דיסק". | aechain | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 24 ינואר 2008 15:45 |
| שרשרת כלים | |
| |