![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Eu am o problema cu computerul meu. Am legat de a restabili şi a punctelor de restaurare obiceiul de lucru. Apoi, spune că nu poate restabili datorate de disc cruption. şi erorile sunt, de asemenea, să-mi faci asta de la http://windowshelp.microsoft.com/Win...41f811033.mspx şi când am făcut alege sceduel este obiceiul. când am verifica 2a şi debifaţi caseta de primul-a dus prin scanare de aproximativ 1 / 3 şi ieşiri de care parte a programului. Greu de restaurare, prin fabrica de disc este din cauză cauza este prea mult de lucru pentru a pune în programe de pe spate. şi alte motive. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Puteţi încerca un timp de boot-reparaţii cu Diskeeper, <<, Care este un link la 30 zile versiunea gratuită Odată instalat, selectaţi unitatea în cauză şi selectaţi boot-timp defrag, apoi bifaţi, rulaţi sistemul "CHKDSK", înainte de defrag, apoi se aplică Sa speram ca vom stabili o pentru tine
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Dar unitatea în cauză este "în folosinţă" C conduce la un sistem de operare cu |
|
| |||
| |||
| Ce vrei sa spui "în folosinţă" în cazul în care este stabilit de boot-aa timp CHKDSK aceasta ar trebui să nu contează
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |