menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternatívne OS

Register

Problémy s "Kontrola disku na chyby" funkciu

Reply

Thread Tools
Old 14. októbra 2008, 22:35
Člen Skupina

Mám problém s mojím počítačom. I viazané k obnove a body obnovenia zvyknutý pracovať. Ďalej hovorí, že ich nie je možné obnoviť z dôvodu disku cruption. a chyby sa aj vedenie mi robí z tohto http://windowshelp.microsoft.com/Win...41f811033.mspx a keď sa rozhodnete sceduel je zvyknutý. Keď som skontrolovať 2. políčko a zrušte zaškrtnutie u prvého je prejsť scan asi 1 / 3 a východy, že časť programu.

Pevný disk obnoviť pomocou továrne je vylúčené z dôvodu, že je príliš veľa práce, aby sa programy späť. a iných dôvodov.
Old 15. októbra 2008, 03:40
Moderátor skupiny

Môžete skúsiť boot-time opravy sa Diskeeper, <<, Že je odkaz na 30 dní zadarmo skúšobná verzia

Po inštalácii, vyberte disk na otázku a vyberte boot-time Defrag, potom začiarknite spustiť systém "Nástroj Chkdsk" pred Defrag, potom použije
Dúfame, že vám opravu pre vás

Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základná doska:
Biostar TPower I45
Pamäť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chladenie:
Big Typhoon VX
Sieť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokouhlý 1680 x 105
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 15. októbra 2008, 20:01
Člen Skupina

Ale otázka je disk v "v prevádzke" na disku C na jednej s OS
Old 16. októbra 2008, 04:16
Moderátor skupiny

Čo tým myslíš "pri použití", je-li nastaviť aa boot-time nástroja Chkdsk nemala by vec

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.