![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám problém s mojím počítačom. I viazané k obnove a body obnovenia zvyknutý pracovať. Ďalej hovorí, že ich nie je možné obnoviť z dôvodu disku cruption. a chyby sa aj vedenie mi robí z tohto http://windowshelp.microsoft.com/Win...41f811033.mspx a keď sa rozhodnete sceduel je zvyknutý. Keď som skontrolovať 2. políčko a zrušte zaškrtnutie u prvého je prejsť scan asi 1 / 3 a východy, že časť programu. Pevný disk obnoviť pomocou továrne je vylúčené z dôvodu, že je príliš veľa práce, aby sa programy späť. a iných dôvodov. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžete skúsiť boot-time opravy sa Diskeeper, <<, Že je odkaz na 30 dní zadarmo skúšobná verzia Po inštalácii, vyberte disk na otázku a vyberte boot-time Defrag, potom začiarknite spustiť systém "Nástroj Chkdsk" pred Defrag, potom použije Dúfame, že vám opravu pre vás
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Ale otázka je disk v "v prevádzke" na disku C na jednej s OS |
|
| |||
| |||
| Čo tým myslíš "pri použití", je-li nastaviť aa boot-time nástroja Chkdsk nemala by vec
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |