![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Имам проблем са мојим рачунар. Везан сам за враћање и тачке враћања навика посао. Затим каже да то не може вратити због диска цруптион. и грешке су такође држи ме то хттп://уиндоусхелп.мицрософт.цом/Уин...41ф811033.мспкс и кад сам за изабрати сцедуел га навика. кад сам проверити 2. опозовите оквир и прво га проћи кроз Сцан око 1 / 3 и да се затвара део програма.
Враћање творничких врстог диска путем не долази у обзир да је то због превише посла ставити назад на програме. и других разлога. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Можете покушати чизма-време поправке са Дискеепер<<То је линк за 30 дана бесплатне пробне верзије
Једном инсталиран, изаберите погон у питање и изаберите боот-тиме преварити, онда откуцај, покрените систем "цхкдск" пре преварити, тада се примјењују Надам се да ћемо то поправити за вас
Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
|
|||
|
|||
|
Али погон у питању је "ин усе" Ц возити онај са ОС
|
|
|
|||
|
|||
|
Како то мислиш "у употреби", ако је основан аа чизма-време цхкдск то питање не би требало