![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
У мене виникають проблеми з моїм комп'ютером. Я прив'язав до відновлення і точок відновлення не спрацюють. Потім він каже, що не може відновити диск з cruption. і помилки, також тримає мене від цього http://windowshelp.microsoft.com/Win...41f811033.mspx і коли я вибрати sceduel його звичках. коли я перевіряю 2 вікна і зніміть спочатку пройти перевірку приблизно 1 / 3 і виходить, що частина програми.
Відновлення жорсткого диска за допомогою заводу знаходиться поза питання через занадто багато, щоб покласти програми назад. й інші причини. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ви можете спробувати під час завантаження з ремонтом Diskeeper, <<, Який є посиланням на 30day безкоштовну демо-версію
Після установки, виберіть потрібний диск і виберіть завантаження час дефрагментації, то відзначте, що виконуються системою "CHKDSK" до дефрагментації, то застосовуються Сподіваюся, що полагодити її для вас
Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
|
|||
|
|||
|
Але диск, на запитання "використовується" З одного диска з ОС
|
|
|
|||
|
|||
|
Що ти маєш на увазі "використовується", якщо він встановлений А. завантаженні CHKDSK воно не повинно мати значення