![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Така че решихме да направим двойно зареждане на моя нов лаптоп (Toshiba A200-28P). Една от причините е, че имам нужда, че за последната ми година проект. Никога не съм вече тичам двойствен обувка, винаги имаше Win на моя лаптоп и използва Linux лаборатории в CS, но те тичам CentOS и аз наистина не се хареса толкова много (и съм използват Ubuntu-рано на много бедни PC у дома все пак аз не инсталирате този).
Както и аз не може да бъде окачен в тези лаборатории смотана всеки ден затова решихме Ще посетя необходимостта двете (водене Vista за игри цели), но наистина имам няколко въпроса, въпреки че: Къде мога да проверя, дали моят хардуер е съвместим с Linux /, където са водачите на разположение? Или просто трябва да отида за нея и да се надяваме за най-добрите. Аз ще трябва за достъп до някои данни от двете OSS, така че трябва да имам трети дял за данни? В какъв формат трябва да е така и двете могат да четат и пишат усилие? Знам, че Linux е измина дълъг път с NTFS признаване и писане, но аз някак си все още не го вярвам. На Toshiba се предлага в много странно дялове (две 92s и един 2GB) и аз определено искам да се промени, че така, че в идеалния случай трябва 100GB, или просто за предаване на данни и могат да разделят останалата между OS. По този начин няма да си наистина имат пространство въпроси. Аз бях живял с 20GB за известно време на XP, така че мисля, че ще бъде в състояние да се справя 40. Кратко инжекция тук - Никога не съм имал OEM OS преди ... пък нека ме дял на твърд диск, както Аз искам, или ще се опита да recreate същата настройка? Имам няколко диска, но кой знае какво е това, изглежда е само за възстановяване: S Не мога да мисля за нещо друго, наистина. Ползвал съм Linux изобилие и аз научавам за това, как цялото двойно зареждане трябва да работи, то е само, че не изглежда да е много на взаимодействието между двете. Съм работил много с Knoppix Live CD, както и CentOS, така че не е много на брой. Моята система: Сателит Toshiba A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Съжаляваме, но друг въпрос, ако инсталирате Ubuntu в нормално въпрос за двойно зареждане, е възможно да се използва VMWare към обувка то? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хардуер да бъде наред, просто ни кажете вашата безжична карта. този най-трудното обикновено.
Linux може да четат и пишат на NTFS но бот спечелим и Лин може R / W на мазнини 32 и 16, така както те биха направили също така, ако не сте инсталирали Обикновено свикнал да е в състояние да се VMWare към обувка, че дял. (да бяхте ID използване virtualbox) , когато инсталирате неща използвате virtualbox тя създава изображение, това е един единствен файл, който притежава цялата OS. Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| |||
| |||
| Според сайта на Toshiba и Device Manager това е "Intel ® безжична WiFi ™ Линк 4965AGN". FAT32 е тогава. Виж, това е, че трябва да имат достъп до Linux чрез зареждане, но всеки сега и тогава може да имате бърз достъп до неща. Мога да живея без нея, ако е абсолютно задължително. |
|
| |||
| |||
| аз имам това безжични, подкрепени в новото ядро, така че вашите ОК там. и бързо acess до каква |
|
| |||
| |||
| Linux! Работата е там, че аз съм за кодиране в програмна среда достъпна само за Linux (GODI), както и някои други неща, които не се изпълняват добре в Windows ... Ако имам идея да се фиксира бъг или нещо, което бихте искали да го направим веднага, дори и ако съм игри. |
|
| |||
| |||
| Друг бърз въпрос, трябва ли да получите 64bit версия на Ubuntu или трябва просто стик с 32bit въпреки че процесор може да направи 64? Изглежда, че не можем да намерим нещо за съвместимост въпроси като Windows прави макар Бих се очаква тя да не когато е най-близо лошо. |
|
| |||
| |||
| за по-малко от 4 концерта на овен 32 битов, ако имате 4 или повече 64. бъдете благодарни сте програмиране на Linux. Ако имате проблем можете да разберете какво в действителност се обърка |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Това е просто, че GODI е само за Linux и някои от другите неща съм вероятно ще се използва не пускаме efficeintly за Windows. Всяка система, мога да разбера какъв е проблемът. Просто мисля, че това е жалко, че не можете да virtualise инсталирана система. Има ли някакъв начин да се създаде изображение от HDD към virtualise него? |
|
| |||
| |||
| дебъгер за програмиране не казва защо Explorer забил 10 пъти подред ......... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Dual Обувка Ubuntu Linux и Vista Сега Всяко ОС не се зарежда! | Blade110L | Linux & Алтернативни OS | 0 | 14 Юни 2009 08:44 |
| Актуален въпрос относно Dual Обувка? Има ли го забави PC Down? | hitman0042 | Общи Софтуер Чат | 2 | 1-во Юни 2009 01:59 |
| Dual обувка Help - инсталирана Ubuntu, сега добавяне Vista | d0od | Windows операционни системи | 1 | 7 Ноем 2008 08:47 |
| Помощ с Dual зареждане Vista / Ubuntu с lojack софтуер | pest79456 | Linux & Алтернативни OS | 3 | 12 Окт 2008 09:39 |
| Как да: Dual Обувка Vista / XP лесния начин | SocialWarfare | Windows операционни системи | 0 | 30 април 2008 година 19:04 |
| Нишка Инструменти | |
| |