![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Takže jsem se rozhodl udělat duální boot na můj nový laptop (Toshiba A200-28p). Jedním z důvodů je, že jsem ji potřebují pro svou poslední rok projektu. Nikdy jsem předtím spustit duální boot, vždy Win na mém notebooku a používá Linux Labs na CS, ale běží CentOS a nemám opravdu rád, že mnoho (a jsem Ubuntu používá již na velmi chudých PC doma, když jsem se nainstalovat).
Každopádně jsem nemůže viset v těchto hovno laboratořích každý den tak jsem se rozhodla, budu potřebovat obě (vedení Vista pro herní účely), ale mám pár otázek, když: Kde si mohu ověřit, zda můj hardware je kompatibilní s operačním systémem Linux /, kde jsou k dispozici ovladače? Nebo bych měl jít za to a doufám, že pro ty nejlepší. Budu potřebovat pro přístup k některým údajům z obou OSS, takže bych měl mít třetina oblast pro data? Jaký formát by měl být tak jak umí číst a psát bez námahy? Vím, že Linux má za sebou dlouhou cestu s NTFS uznání a psát, ale jaksi ještě nemáte důvěru ji. Společnost Toshiba přichází s opravdu podivné oddílů (dvě 92s a jeden 2 GB) a já určitě chci to změnit tak, že jsem se v ideálním případě 100 gigabajtů nebo jen tak pro data a zbytek je rozdělen mezi OS. Tímto způsobem jsem opravdu nikdy nebude mít místo otázky. Jsem žil s 20gb nějakou dobu na XP, takže myslím, že budu schopen zpracovat 40. Krátké injekce tady - jsem nemel OEM OS před ... to ať mi oddíl s HDD jako já, nebo to bude chtít zkusit znovu stejné nastavení? Mám několik disků, ale kdo ví, co to je, zdá se, jen tak pro oživení: s Nemohu myslet na nic jiného, opravdu. I've používá linux a spoustu Četl jsem až na to, jak celý duální zavádení by měla pracovat, je to jen, že se nezdá být mnoho o interakci mezi oběma. Jsem hodně pracoval s KNOPPIX živá CD, stejně jako CentOS, takže to není moc o vydání. Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| Je nám líto, ale jiná otázka, jestli jsem instalovat Ubuntu v normální záležitost pro duální boot, že je možné použít VMWare, aby boot to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hardware by měl být v pořádku, jen nám řekněte bezdrátové karty. To nejtěžší obvykle.
linux umí číst a zapisovat na ntfs, ale bot a vyhrát může lin r / w tuku 32 a 16 tak, jak z nich by se také ne, pokud nainstalujete normálně zvyklý jste mohli dostat do boot VMware, že oblast. (i když jste id používat virtualbox) Při instalaci to pomocí virtualbox se vytváří obraz, to je jediný soubor, který je držitelem celé os. Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| |||
| |||
| Podle Toshiba stránky a Správce zařízení je to "Intel ® Wireless WiFi ™ Link 4965AGN". FAT32 je potom. Víte, co je třeba mít možnost přístupu k Linuxu přes zavádením, ale každou chvíli může potřebovat rychlý přístup k věci. Mohl jsem žít bez ní, pokud naprosto nutně. |
|
| |||
| |||
| jsem, že bezdrátové, podporované v nové jádro tak, aby vaše ok tam. a rychlé acess na to, co |
|
| |||
| |||
| Linux! Věc se má tak, že jsem kódování v programovacím prostředí, k dispozici pouze pro Linux (GODI), jakož i některé další věci, které nejsou v rozporu i ve Windows ... když mám nápad, opravit chybu či něco, co bych na to hned, i když jsem hraní. |
|
| |||
| |||
| Dalším rychlý dotaz, měl bych dostat 64bit verzi Ubuntu nebo mám jen hůl s 32bit i přesto, že procesor může udělat 64? Nedaří se mi najít nic o problémech s kompatibilitou se systémem Windows, jako když jsem očekávat, že k žádné kde blízko jako špatné. |
|
| |||
| |||
| méně než 4 harpuna RAM 32 bitů, pokud máte 4 a více 64. být vděčný jste programování na linux. pokud máte nějaký problém můžete skutečně zjistit, co se pokazilo |
|
| |||
| |||
| Citace:
Je to jen, že GODI pouze na operačních systémech Linux a některé další věci jsem patrně bude použití nejsou v rozporu efficeintly pro Windows. Systém buď můžu zjistit, co je špatně. Jenom si myslím, že to ubohé, že nemůžete virtualise nainstalovaného systému. Existuje nějaký způsob, jak vytvořit obrázek z HDD virtualise na to? |
|
| |||
| |||
| ladicí program je určen pro programování není pro vás, proč říká badatel havarovalo 10 krát za sebou ......... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Duální Zavádecí Ubuntu Linux a OS Vista Nyní Jakékoliv nenačte! | Blade110L | Linux & Alternativní OS | 0 | 14. června 2009 08:44 |
| Otázka O Duální Zavádecí? Má Pomalé PC Down? | hitman0042 | Obecné Software Chat | 2 | 1. červen 2009 01:59 |
| Duální boot help - ubuntu nainstalované, nyní přidává vista | d0od | Operační systémy Windows | 1 | 7. listopadu 2008 08:47 |
| Pomoc s duální zavádení vista / ubuntu s lojack software | pest79456 | Linux & Alternativní OS | 3 | 12. října 2008 09:39 |
| Jak: Duální Zavádecí Vista / XP jednoduše | SocialWarfare | Operační systémy Windows | 0 | 30. dubna 2008 19:04 |
| Thread Nástroje | |
| |