μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Linux & Εναλλακτικές OS

Register

Ερώτηση για ένα Vista / Ubuntu διπλής εκκίνησης

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15 Οκτωβρίου 2008, 15:25
MJM
Ομάδα Δωρητών

Έτσι έχω αποφασίσει να κάνει μια διπλή εκκίνηση για τη νέα μου laptop (Toshiba A200-28ιζ). Ένας λόγος είναι ότι το χρειάζομαι για την τελική μου χρόνια έργου. Δεν έχω πάρει ποτέ προηγουμένως τρέχει διπλή εκκίνηση, πάντα είχε Νίκη για φορητό υπολογιστή μου και να χρησιμοποιείται το Linux εργαστήρια στο CS, αλλά τρέχει και CentOS Δεν αρέσει τόσο πολύ (και έχω Ubuntu προηγουμένως χρησιμοποιηθεί για την πολύ κακή PC στο σπίτι και αν δεν το εγκαταστήσετε).
Τέλος πάντων δεν μπορώ να κρέμεται αναφέρονται στα εν λόγω εργαστήρια σκατένιο κάθε μέρα έτσι έχω αποφασίσει Πάω να χρειάζονται και οι δύο (διατήρηση Vista για gaming λόγους), αλλά έχουμε κάνει κάποιες ερωτήσεις και αν:

Πού μπορώ να ελέγξω αν μου το υλικό είναι συμβατό με linux / όπου είναι διαθέσιμες οι οδηγοί; Ή θα 'πρεπε να πάει μόνο γι' αυτό και ελπίζουμε για το καλύτερο.

Θα πρέπει να έχει πρόσβαση σε ορισμένα στοιχεία και από τις δύο Oss, οπότε θα πρέπει να έχω μια τρίτη κατάτμηση για τα δεδομένα; Ποια μορφή θα πρέπει να είναι έτσι και οι δύο μπορεί να διαβάσει και να γράψει αβίαστα; Γνωρίζω ότι το Linux έχει διανύσει πολύ δρόμο NTFS με την αναγνώριση και τη γραφή, αλλά με κάποιο τρόπο ακόμα δεν έχουν εμπιστοσύνη αυτή.
Η Toshiba έρχεται σε πραγματικά περίεργο διαμερίσματα (δύο 92s και μία 2GB) και σίγουρα θα θέλει να το αλλάξει αυτό, έτσι ώστε να έχουν ιδανικά 100GB, ή προκειμένου για τα δεδομένα και μόνο μπορεί να διασπάσει την ανάπαυση μεταξύ των OS. Με αυτό τον τρόπο δεν θα έχουν ποτέ πραγματικά χώρου. Έχω ζήσει με 20GB για κάποιο χρονικό διάστημα για XP, οπότε θεωρώ ότι θα είμαι σε θέση να χειρίζονται 40.
Σύντομη ένεση εδώ - Δεν είχα ποτέ κάποιο OEM OS πριν ... επιτρέψτε μου να κάνει το διαμέρισμα HDD όπως θέλω ή θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν εκ νέου την ίδια εγκατάσταση; Έχω κάποιες δίσκος, αλλά ποιος ξέρει τι είναι αυτό, φαίνεται να είναι μόνο για την ανάκτηση: s

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο πραγματικά. Έχω linux χρησιμοποιείται άφθονο και έχω διαβάσει σε σχέση με το πώς το σύνολο διπλή εκκίνηση θα πρέπει να εργαστεί, είναι ακριβώς ότι δεν φαίνεται να είναι πολύ σχετικά με την αλληλεπίδραση μεταξύ των δύο.
Έχω δουλέψει πολύ με το Knoppix Live CD, καθώς και CentOS έτσι ώστε δεν είναι πολύ από ένα θέμα.

Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Motherboard:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
Μνήμες:
1024 + 2048MB DDR2 667
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI HD 2600 XT
Κάρτα Ήχου:
Toshiba Bass Ενισχυμένη Sound System
Hard Drive (s):
200GB 5400RPM
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Υπόθεση / PSU:
Σειρά Satellite A200
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (ες):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operating System (s):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 15 Οκτωβρίου 2008, 16:15
MJM
Ομάδα Δωρητών

Λυπούμαστε, αλλά ένα άλλο ζήτημα, αν εγκαταστήσετε το Ubuntu στο κανονικό θέμα για τη διπλή εκκίνηση, είναι να καταστεί δυνατή η χρήση VMWare να εκκινήσετε αυτό;
Old 16η Οκτωβρίου 2008, 03:06
Ομάδα Δωρητών

υλικού θα πρέπει να είναι καλά, μόνο να μας πει την ασύρματη κάρτα σας. thats συνήθως το πιο δύσκολο.
Linux μπορεί να διαβάσει και να γράψει σε NTFS αλλά bot μπορεί να κερδίσει και lin r / w λίπος μέχρι 32 και 16, είτε από αυτούς θα κάνει
Επίσης, αν δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε κανονικά συνηθίζει να είναι σε θέση να λάβετε vmware να εκκινήσετε αυτό το διαμέρισμα. (Αν ήμουν στη θέση σου id χρήση virtualbox)
όταν εγκαθιστάτε χρησιμοποιώντας virtualbox δημιουργεί μια εικόνα, αυτό είναι ένα ενιαίο αρχείο που κατέχει το σύνολο του os.

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 16η Οκτωβρίου 2008, 06:26
MJM
Ομάδα Δωρητών

Σύμφωνα με το site της Toshiba και η διαχείριση συσκευών είναι ένα "Intel ® Wireless WiFi ™ Link 4965AGN".

FAT32 είναι τότε.

Βλέπεις, το θέμα είναι ότι πρέπει να είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση μέσω εκκίνηση του Linux, αλλά κάθε τόσο μπορεί να χρειάζεται γρήγορη πρόσβαση στις πράγματα. Θα μπορούσα να ζήσουν χωρίς αυτό αν είναι απολύτως απαραίτητα.
Old 16η Οκτωβρίου 2008, 09:22
Ομάδα Δωρητών

Έχω ασύρματο ότι, με την υποστήριξη στο νέο πυρήνα έτσι σας ok εκεί. και σε ποιο γρήγορη acess
Old 16η Οκτωβρίου 2008, 09:36
MJM
Ομάδα Δωρητών

Linux! Το πράγμα είναι ότι είμαι κωδικοποιεί σε ένα περιβάλλον προγραμματισμού μόνο για το Linux (GODI) καθώς και κάποια άλλα πράγματα που δεν λειτουργούν σωστά στα Windows ... αν έχω μια ιδέα για να καθορίσει ένα σφάλμα, ή κάτι τέτοιο θα ήθελα να το κάνουμε αμέσως, ακόμα και αν είμαι gaming.
Old 16η Οκτωβρίου 2008, 10:53
MJM
Ομάδα Δωρητών

Μια άλλη γρήγορη ερώτηση, θα πρέπει να πάρω την 64bit έκδοση του Ubuntu ή απλά θα πρέπει να εμμείνουμε σε 32bit ακόμα και αν ο επεξεργαστής μπορεί να κάνει 64? Δεν μπορεί να βρώ τίποτα για θέματα όπως η συμβατότητα των Windows κάνει αν και θα ήθελα αυτό που δεν όπου κοντά τόσο κακή.
Old 16η Οκτωβρίου 2008, 15:25
Ομάδα Δωρητών

για λιγότερο από 4 GIG RAM των 32 bit, αν έχετε 4 ή 64.
είναι ευγνώμονες είστε προγραμματισμού για Linux. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα μπορείτε να βρείτε ό, τι πήγε στραβά
Old 17 Οκτ. 2008, 05:36
MJM
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Cew27 View Post
για λιγότερο από 4 GIG RAM των 32 bit, αν έχετε 4 ή 64.
είναι ευγνώμονες είστε προγραμματισμού για Linux. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα μπορείτε να βρείτε ό, τι πήγε στραβά
Μπορώ να το κάνω και στα Windows. Είναι ένα πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων που ονομάζεται: s
Είναι ακριβώς αυτό GODI είναι μόνο για Linux και ορισμένα από τα άλλα πράγματα είμαι πιθανότατα θα χρησιμοποιείτε δεν τρέχει efficeintly σχετικά με τα Windows.

Κάθε σύστημα μπορεί να μάθει τι είναι λάθος.

Απλά πιστεύω ότι είναι θλιβερό ότι δεν μπορείτε να virtualise ένα εγκατεστημένο σύστημα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δημιουργήσουμε μια εικόνα από το HDD να virtualise αυτό;
Old 17 Οκτ. 2008, 17:15
Ομάδα Δωρητών

είναι ένα πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων για τον προγραμματισμό της για να μην λέμε γιατί εξερευνητής τράκαρε 10 φορές στη σειρά .........

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.