![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stoga sam odlučio napraviti dual boot na moj novi laptop (Toshiba A200-28P). Jedan od razloga da mi treba da ga za godinu dana mog završnog projekta. Nikada nisam ranije pokrenuti dual boot, uvijek imao Win na moj laptop i koristiti Linux učionice na CS, ali su pokrenuti CentOS i JA dont 'stvarno poput Internet toliko (i sam koristi Ubuntu na vrlo siromašne PC kod kuće iako nisam to instalirati).
U svakom slučaju ne mogu biti vješanje vanjska strana in one shitty Labs svaki dan tako da sam odlučila da idem potrebe (vođenje Vista za gaming svrhe), ali imaju nekoliko pitanja ipak: Gdje mogu provjeriti ako moje hardver kompatibilan je s Linux / gdje su vozači na raspolaganju? Ili bi trebao ići samo za nju i nade za najbolje. Ja ću trebati pristup određenim podacima iz OSS oboje, tako da bih trebao imati trećine particiju za podatke? Koji format treba da bude tako i može čitati i pisati effortlessly? Znam Linux prešla je dalek put sa NTFS prepoznavanje i pisanje, ali ja nekako još ne vjerovati Internet. U Toshiba dolazi u stvarno ak particije (dva 92s i jedan 2GB), a ja svakako želite promijeniti, tako da sam to idealno imati 100GB ili samo za podatkovne i mogu split ostatak između OS. Ovaj put neću ikad stvarno imati prostor pitanja. Ja sam živio sa 20GB za neko vrijeme na XP, tako da ja mislim da će biti u mogućnosti obraditi 40. Kratki injekcije ovdje - Nikada nisam imao OEM OS prije ... ne dopusti mi particija na HDD kao ja želim ili će ga pokušati ponovno isti setup? Ive 'je dobio neki disk, ali tko zna što je to, čini se da je samo za oporavak: s Ne mogu misliti na ništa drugo stvarno. Ja sam se dosta linux i sam pročitao gore o tome kako je cijeli dual booting trebali raditi, to je samo da se ne čini se mnogo na interakciju između dva. Ja sam radio puno sa Knoppix live cd, kao i CentOS, tako da nije puno problema. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Žao nam je, ali drugi pitanje, ako sam instalirati Ubuntu na normalnu stvar za dual boot, je li moguće koristiti VMWare to čizma to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hardware bi trebao biti u redu, samo nam recite Vašu bežičnu karticu. taj najteži obično.
Linux može čitati i pisati u NTFS, ali bot može pobijediti i LIN r / w fat 32 i 16 tako da bilo koji od njih će učiniti no isto tako ako instalirate li normalno navika moći dobiti VMWare to čizma da particiju. (ako ste koristili virtualbox id) kada instalirate stvari koristeći virtualbox stvara neku sliku, ovo je jedna datoteka koja drži cijeli OS. My System: Cewy je čudo macine
|
|
| |||
| |||
| Prema Toshiba's site i Device Manager to je "Intel ® Wireless WiFi ™ Link 4965AGN". FAT32 je onda. Gle, stvar je da moram biti u mogućnosti pristupiti kroz booting Linux, ali svaki sada i onda svibanj potreba brzi pristup stvarima. Bih mogao živjeti bez njega, ako je apsolutno neophodno. |
|
| |||
| |||
| sam da bežični, podržani u novom kernel tako da ok tamo. quick acess i na to što |
|
| |||
| |||
| Linux! Stvar je u tome što sam u coding programming environment dostupan samo za Linux (godi), kao i neke druge stvari koje se ne odvijaju dobro u Windowsima ... ako imate ideju kako bi popravili bug ili nešto Htio bih da to napravite odmah, čak i ako sam gaming. |
|
| |||
| |||
| Još jedan brzi pitanje, trebam dobiti 64bit verzije Ubuntu ili bi trebao JA pravedan štap sa 32bit procesor iako može učiniti 64? Čini se da ne mogu naći ništa o kompatibilnosti pitanjima kao što su Windows iako bih se očekivati da u blizini nema gdje kao loše. |
|
| |||
| |||
| za manje od 4 čeze 32 bitni RAM-a ako imate 4 ili više 64. biti zahvalan ste Programiranje na Linuxu. ako imate problem, možete saznati što zapravo bilo pogrešno |
|
| |||
| |||
| Quote:
To je samo da godi je samo na Linuxu, a neke druge stvari sam vjerojatno idući u biti koristi se ne odvijaju na efficeintly Windows. Ili sustava mogu saznati što nije u redu. Ja samo mislim da je jadan da ne možete virtualise instaliran sustav. Ima li bilo koji način stvoriti sliku s HDD na virtualise it? |
|
| |||
| |||
| jedan je za programiranje razbubnik ne govorim za vas zašto Explorer pala 10 puta za redom ......... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dual boot Ubuntu Linux i Vista OS Sada Svejedno ne učita! | Blade110L | Linux OS i alternativna | 0 | 14. lipnja 2009 08:44 |
| Pitanje o Dual boot? Da li to usporiti računalo Down? | hitman0042 | Općenito Software Chat | 2 | 1. lipnja 2009 01:59 |
| Dual boot pomoć - ubuntu instaliran, sada dodajuchi vidik | d0od | Windows Operating Systems | 1 | 7. studeni 2008 08:47 |
| Pomoć s Dual booting vidik / ubuntu sa lojack softvera | pest79456 | Linux OS i alternativna | 3 | 12. listopad 2008 09:39 |
| Kako do: Dual boot Vista / XP jednostavan način | SocialWarfare | Windows Operating Systems | 0 | 30. travanj 2008 19:04 |
| Thread Tools | |
| |