kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Linux és OS Alternatív

Register

Kérdés egy Vista / Ubuntu dual boot

Reply

Téma eszközök
Old Október 15 2008, 15:25
MJM
Donor Group

Default Kérdés egy Vista / Ubuntu dual boot

Szóval én úgy határozott, hogy a dual boot új laptop (Toshiba A200-28P). Az egyik oka az, hogy szükség van az én utolsó évben projektet. Sosem korábban dual boot, mindig nyer a laptop, és én a Linux Labs CS, de futni CentOS és nem igazán tetszik, hogy sokat (és már korábban használt Ubuntu egy nagyon szegény PC otthon, bár azt nem, hogy az install).
Egyébként én nem lógott-e az említett szaros Labs minden nap úgy döntött, én fogom szükséges mindkét (vezetése Vista szerencsejáték céljából), de van néhány kérdést, hogy:

Hol tudom megnézni, ha a hardver kompatibilis a Linux / Hol vannak a járművezetők rendelkezésre? Vagy inkább csak rajta, és reméljük a legjobbakat.

Azt kell a hozzáférést bizonyos adatok mindkét Oss, tehát van egy harmadik partíció adatait? Milyen formában kell, hogy így is képes írni és olvasni gond? Tudom, hogy a Linux hosszú utat tett meg az NTFS-elismerés és a szövegírás, de valahogy még mindig nem bíznak meg.
A Toshiba érkezik igazán furcsa partíciókhoz (két 92s, és egy 2 GB), és határozottan szeretnénk változtatni úgy, hogy ideális esetben 100GB, vagy ha csak az adatokat, és Split között, a többit az operációs rendszer. Így soha nem fogom igazán space kérdéseket. Én éltem 20GB egy ideje az XP, így azt hiszem, képes lesz kezelni 40.
Rövid injekció itt - Még soha nem volt egy OEM operációs előtt ... Nem engedsz partíció a HDD, ahogy én akarom, vagy azt próbálja meg újra ugyanazt a beállítás? Van egy kis lemez, de ki tudja, mi ez, úgy tűnik, hogy csak a hasznosítás: s

Én nem gondolom, semmi mást igazán. Én már bőven használható linux, és én olvastam fel, hogy az egész kettős kell a munkát, csak hogy úgy tűnik, hogy nem sokkal a kölcsönhatás a kettő között.
Én sokat dolgoztam a Knoppix live CD-t, valamint a CentOS, hogy nem sokat számítanak.

My System: Toshiba Satellite A200-28P

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo T8100
Alaplap:
Mobile Intel PM965 Express lapkakészlet
RAM memória:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafikus kártya (k):
ATI HD 2600 XT
Hangkártya:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Merevlemez (ek):
200GB 5400rpm
Optikai meghajtó (k):
DVD Super Multi
Case / tápegység:
Satellite A200 sorozat
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (ok):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operációs rendszer (ek):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old Október 15 2008, 16:15
MJM
Donor Group

Sajnáljuk, de egy másik kérdés, ha telepíteni Ubuntu a szokásos kérdés a kettős indul, ez lehet használni VMWare indítható meg?
Old Október 16 2008, 03:06
Donor Group

hardware kell finom, csak mondd el a vezeték nélküli kártya. amit általában a legnehezebb.
linux tud írni és olvasni az ntfs bot, de lehet nyerni, és lin R / W 32-16-zsír így egyikük volna
is, ha nem telepíti általában akkor szokott tudja, hogy vmware, hogy a boot partíció. (ha volt, id használja VirtualBox)
Ha a dolgok VirtualBox segítségével létrehoz egy képet, ez az egyetlen kép, aki az egész os.

My System: Cewy a csoda macine

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Alaplap:
asus p5q deluxe
RAM memória:
4 koncert OCZ 1066MHz SLI
Grafikus kártya (k):
nVidia 8800 Ultra evga ko
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
750 koncert Seagate, 32meg cache
Optikai meghajtó (k):
3 asus dvd író, LightScribe
Case / tápegység:
Lian-li armoursuite pc-P60
Hűtés:
tuniq torony
Hálózat / Internet:
Két Gigabit LAN portok
Monitor (ok):
24 "Dell 2408wfp
Operációs rendszer (ek):
winfail Vista 64 | ubuntu / linux arch
Old Október 16 2008, 06:26
MJM
Donor Group

A Toshiba a telket és a Device Manager, hogy ez egy "Intel ® Wireless WiFi ™ Link 4965AGN".

FAT32 van akkor.

Látod, mi van szükségem, hogy hozzá tudjon férni a Linux indítással, de időről időre szükség lehet gyorsan hozzáférhet a dolgokat. Tudnék élni, ha teljesen biztos.
Old Október 16 2008, 09:22
Donor Group

Van, hogy a vezeték nélküli, támogatja az új kernel így OK ott. és gyors acess, hogy milyen
Old Október 16 2008, 09:36
MJM
Donor Group

Linux! Az a helyzet, hogy én vagyok a kódolás egy programozási környezetben csak a Linux (Gödi), csakúgy, mint néhány más dolog, hogy nem fut jól a Windows ... ha van egy ötletem, hogy meghatározza a hiba, vagy valami, amit szeretnék csinálni rögtön, akkor is, ha én vagyok gaming.
Old Október 16 2008, 10:53
MJM
Donor Group

Egy másik gyors kérdés, hogy jutok a 64bit Ubuntu változatát, vagy pedig csak maradj 32bit noha a feldolgozó 64 tehetünk? Nem úgy tűnik, hogy találjanak valamit a kompatibilitási problémák, mint a Windows de én nem számítottam rá, hogy ha legközelebb rossz.
Old Október 16 2008, 15:25
Donor Group

kevesebb mint 4 koncert RAM 32 bit, ha már 4 vagy több 64.
köszönni Ön programozás Linux alatt. Ha van valami probléma akkor valóban megtudja, mi a baj
Old Október 17 2008, 05:36
MJM
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Cew27 View Post
kevesebb mint 4 koncert RAM 32 bit, ha már 4 vagy több 64.
köszönni Ön programozás Linux alatt. Ha van valami probléma akkor valóban megtudja, mi a baj
Meg tudom csinálni, hogy a Windows is. Ezt hívják a debugger: S
Csak Gödi csak Linux és néhány más dolog Én talán lesz használva nem fut a Windows efficeintly.

Mindkét rendszer képes kideríteni, mi a baj.

Csak azt gondolom, hogy ez szánalmas, hogy nem virtualizálása telepített rendszer. Van-e olyan módon, hogy hozzanak létre egy képet, hogy a HDD virtualizálása ez?
Old Október 17 2008, 17:15
Donor Group

a debugger is a programozáshoz, nem mondom, hogy miért Explorer lezuhant 10-szer egymás után .........

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Ubuntu Linux Dual Boot és Vista operációs Most minden nem töltődik be! Blade110L Linux és OS Alternatív 0 14. június 2009 08:44
A kérdés Dual Boot? Van Slow Down A PC? hitman0042 General Chat szoftver 2 1. június 2009 01:59
Dual boot help - Ubuntu telepítve, most további kilátás d0od A Windows operációs rendszerek 1 7. november 2008 08:47
Segítség a kettős Vista / ubuntu a lojack szoftver pest79456 Linux és OS Alternatív 3 12. október 2008 09:39
Hogyan: Dual Boot Vista / XP a könnyű mód SocialWarfare A Windows operációs rendszerek 0 30. április 2008 19:04
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.