![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szóval én úgy határozott, hogy a dual boot új laptop (Toshiba A200-28P). Az egyik oka az, hogy szükség van az én utolsó évben projektet. Sosem korábban dual boot, mindig nyer a laptop, és én a Linux Labs CS, de futni CentOS és nem igazán tetszik, hogy sokat (és már korábban használt Ubuntu egy nagyon szegény PC otthon, bár azt nem, hogy az install).
Egyébként én nem lógott-e az említett szaros Labs minden nap úgy döntött, én fogom szükséges mindkét (vezetése Vista szerencsejáték céljából), de van néhány kérdést, hogy: Hol tudom megnézni, ha a hardver kompatibilis a Linux / Hol vannak a járművezetők rendelkezésre? Vagy inkább csak rajta, és reméljük a legjobbakat. Azt kell a hozzáférést bizonyos adatok mindkét Oss, tehát van egy harmadik partíció adatait? Milyen formában kell, hogy így is képes írni és olvasni gond? Tudom, hogy a Linux hosszú utat tett meg az NTFS-elismerés és a szövegírás, de valahogy még mindig nem bíznak meg. A Toshiba érkezik igazán furcsa partíciókhoz (két 92s, és egy 2 GB), és határozottan szeretnénk változtatni úgy, hogy ideális esetben 100GB, vagy ha csak az adatokat, és Split között, a többit az operációs rendszer. Így soha nem fogom igazán space kérdéseket. Én éltem 20GB egy ideje az XP, így azt hiszem, képes lesz kezelni 40. Rövid injekció itt - Még soha nem volt egy OEM operációs előtt ... Nem engedsz partíció a HDD, ahogy én akarom, vagy azt próbálja meg újra ugyanazt a beállítás? Van egy kis lemez, de ki tudja, mi ez, úgy tűnik, hogy csak a hasznosítás: s Én nem gondolom, semmi mást igazán. Én már bőven használható linux, és én olvastam fel, hogy az egész kettős kell a munkát, csak hogy úgy tűnik, hogy nem sokkal a kölcsönhatás a kettő között. Én sokat dolgoztam a Knoppix live CD-t, valamint a CentOS, hogy nem sokat számítanak. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Sajnáljuk, de egy másik kérdés, ha telepíteni Ubuntu a szokásos kérdés a kettős indul, ez lehet használni VMWare indítható meg? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hardware kell finom, csak mondd el a vezeték nélküli kártya. amit általában a legnehezebb.
linux tud írni és olvasni az ntfs bot, de lehet nyerni, és lin R / W 32-16-zsír így egyikük volna is, ha nem telepíti általában akkor szokott tudja, hogy vmware, hogy a boot partíció. (ha volt, id használja VirtualBox) Ha a dolgok VirtualBox segítségével létrehoz egy képet, ez az egyetlen kép, aki az egész os. My System: Cewy a csoda macine
|
|
| |||
| |||
| A Toshiba a telket és a Device Manager, hogy ez egy "Intel ® Wireless WiFi ™ Link 4965AGN". FAT32 van akkor. Látod, mi van szükségem, hogy hozzá tudjon férni a Linux indítással, de időről időre szükség lehet gyorsan hozzáférhet a dolgokat. Tudnék élni, ha teljesen biztos. |
|
| |||
| |||
| Van, hogy a vezeték nélküli, támogatja az új kernel így OK ott. és gyors acess, hogy milyen |
|
| |||
| |||
| Linux! Az a helyzet, hogy én vagyok a kódolás egy programozási környezetben csak a Linux (Gödi), csakúgy, mint néhány más dolog, hogy nem fut jól a Windows ... ha van egy ötletem, hogy meghatározza a hiba, vagy valami, amit szeretnék csinálni rögtön, akkor is, ha én vagyok gaming. |
|
| |||
| |||
| Egy másik gyors kérdés, hogy jutok a 64bit Ubuntu változatát, vagy pedig csak maradj 32bit noha a feldolgozó 64 tehetünk? Nem úgy tűnik, hogy találjanak valamit a kompatibilitási problémák, mint a Windows de én nem számítottam rá, hogy ha legközelebb rossz. |
|
| |||
| |||
| kevesebb mint 4 koncert RAM 32 bit, ha már 4 vagy több 64. köszönni Ön programozás Linux alatt. Ha van valami probléma akkor valóban megtudja, mi a baj |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Csak Gödi csak Linux és néhány más dolog Én talán lesz használva nem fut a Windows efficeintly. Mindkét rendszer képes kideríteni, mi a baj. Csak azt gondolom, hogy ez szánalmas, hogy nem virtualizálása telepített rendszer. Van-e olyan módon, hogy hozzanak létre egy képet, hogy a HDD virtualizálása ez? |
|
| |||
| |||
| a debugger is a programozáshoz, nem mondom, hogy miért Explorer lezuhant 10-szer egymás után ......... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ubuntu Linux Dual Boot és Vista operációs Most minden nem töltődik be! | Blade110L | Linux és OS Alternatív | 0 | 14. június 2009 08:44 |
| A kérdés Dual Boot? Van Slow Down A PC? | hitman0042 | General Chat szoftver | 2 | 1. június 2009 01:59 |
| Dual boot help - Ubuntu telepítve, most további kilátás | d0od | A Windows operációs rendszerek | 1 | 7. november 2008 08:47 |
| Segítség a kettős Vista / ubuntu a lojack szoftver | pest79456 | Linux és OS Alternatív | 3 | 12. október 2008 09:39 |
| Hogyan: Dual Boot Vista / XP a könnyű mód | SocialWarfare | A Windows operációs rendszerek | 0 | 30. április 2008 19:04 |
| Téma eszközök | |
| |