פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי

Register

שאלה לגבי Vista / Ubuntu אתחול כפול

Reply

שרשרת כלים
Old 15 אוקטובר 2008, 15:25
MJM
קבוצת תורמים

Default שאלה לגבי Vista / Ubuntu אתחול כפול

אז אני כבר החלטתי לעשות אתחול כפול על הנייד החדש שלי (Toshiba A200-28P). סיבה אחת להיות שאני צריך את זה עבור פרוייקט הגמר בשנה. אני כבר לעולם לא היה להריץ אתחול כפול, תמיד היה לנצח על הנייד שלי ומשמש את לינוקס ב-CS Labs, אבל הן פועלות CentOS ואני לא ממש אוהב את זה כל כך הרבה (ואני Ubuntu השתמשת בעבר ב-PC גרועה מאוד בבית למרות שאני לא להתקין את זה).
בכל מקרה, אני לא יכול להיות להסתובב באותם shitty Labs כל יום אז אני כבר החלטתי שאני הולך זקוק לשניהם (שמירת Vista עבור מטרות משחקים), אבל יש לי כמה שאלות בכל זאת:

איפה אני יכול לבדוק אם החומרה תואמת Linux / איפה הנהגים זמין? או שאני צריך פשוט ללכת על זה ולקוות לטוב.

אני צריך לגשת לנתונים מסוימים משני OSs, לכן אני צריך להיות בעל מחיצה שלישית עבור נתונים? איזה פורמט זה צריך להיות כל כך הן יכולות קריאה וכתיבה מאמץ? אני יודע לינוקס יש דרך ארוכה עם NTFS הכרה וכתיבה, אבל איכשהו אני עדיין לא בוטחת בו.
את באה Toshiba באמת מוזר מחיצות (שני 92s ואחד 2GB) ואני בהחלט רוצה לשנות את זה כדי שאני אידיאלי 100GB או כך יש רק לנתונים והוא יכול לפצל בין השאר את מערכת ההפעלה. באופן זה, אני לא פעם באמת יש מקום בעיות. אני כבר גרה עם 20GB למשך זמן על XP, אז אני חושב שאני יוכל לטפל 40.
קצר הזרקת כאן - אני כבר לא היו OEM של מערכת ההפעלה, לפני ... עושה את זה תן לי את המחיצה HDD כמו שאני רוצה שזה יהיה או לנסות לשחזר את אותה תוכנית ההתקנה? לא קיבלתי דיסק יש כמה, אבל מי יודע מה זה, נראה כי רק עבור התאוששות: S

אני לא יכול לחשוב על שום דבר אחר באמת. אני השתמשתי ב-Linux ו הרבה קראתי על האופן שבו כל כפולה באתחול אמור לעבוד, זה פשוט כי נראה שלא יהיה הרבה על אינטראקציה בין השניים.
אני כבר עובד הרבה עם Knoppix CD לחיות וכן CentOS, כך שזה לא ממש בעיה.

המערכת שלי: Toshiba Satellite A200-28P

מעבד (ים):
Intel Core 2 Duo T8100
לוח האם:
Mobile Intel PM965 Express שבבים
זיכרון RAM:
1024 + 2048MB DDR2 667
כרטיס מסך (S):
ATI HD 2600 XT
כרטיס קול:
Toshiba בס מערכת סאונד משופרת
Hard Drive (s):
200GB 5400RPM
כונן אופטי (S):
DVD סופר מולטי
Case / PSU:
Satellite A200 סדרה
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Intel 4965AGN
צג (S):
15.4 "1280 x800 Toshiba TruBrite
מערכת הפעלה (S):
Windows Vista SP1 / Fedora I386
Old 15 אוקטובר 2008, 16:15
MJM
קבוצת תורמים

מצטער, אבל עוד שאלה, אם אני מתקין את Ubuntu בדרך כלל עניין של אתחול כפול, האם ניתן להשתמש ב VMWare כדי לאתחל את זה?
Old 16 אוקטובר 2008, 03:06
קבוצת תורמים

החומרה אמור להיות בסדר, רק תגיד לנו את הכרטיס האלחוטי. thats הכי קשה בדרך כלל.
Linux יכול קריאה וכתיבה ל-NTFS אבל רובוט יכול לזכות ו לין R / W 32 שומן ו 16 כל כך אחד מהם היה עושה
גם לא אם אתה רגיל להתקין באופן רגיל יוכל להגיע VMware אתחול כי המחיצה. (אם הייתי מזהה אותך להשתמש virtualbox)
כאשר אתה מתקין את הדברים באמצעות virtualbox הוא יוצר תמונה, זהו קובץ אחד שמכיל את כל מערכת ההפעלה.

המערכת שלי: Cewy של פלא macine

מעבד (ים):
Intel Core 2 מרובע q6600@3.2Ghz
לוח האם:
ASUS p5q Deluxe
זיכרון RAM:
4 חלטורה OCZ SLI 1066mhz
כרטיס מסך (S):
evga Nvidia 8800 Ultra ko
כרטיס קול:
onboard
Hard Drive (s):
750 חלטורה seagate, 32meg המטמון
כונן אופטי (S):
3 ASUS DVD סופרים, lightscribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Cooling:
tuniq מגדל
רשת / אינטרנט:
dual gigabit יאן יציאות
צג (S):
24 "Dell 2408wfp
מערכת הפעלה (S):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Linux קשת
Old 16 אוקטובר 2008, 06:26
MJM
קבוצת תורמים

לדברי Toshiba של האתר ואת מנהל ההתקנים זהו "Intel ® Wireless WiFi ™ Link 4965AGN".

אז היא FAT32.

ראה, העניין הוא שאני צריך להיות מסוגל לגשת דרך באתחול לינוקס, אך מדי פעם עשוי להזדקק לו גישה מהירה דברים. אני יכול לחיות בלי זה בהחלט אם בהכרח.
Old 16 אוקטובר 2008, 09:22
קבוצת תורמים

כי יש לי אלחוטי, תמיכה ב-kernel החדש שלך כל כך בסדר שם. ומהירה Acess למה
Old 16 אוקטובר 2008, 09:36
MJM
קבוצת תורמים

לינוקס! העניין הוא שאני קידוד של תכנות בסביבת זמינה רק עבור לינוקס (GODI), כמו גם כמה דברים אחרים שלא לפעול היטב ב-Windows ... אם יש לי רעיון על מנת לתקן באג או משהו שאני רוצה לעשות את זה מיד, אפילו אם אני משחק.
Old 16 אוקטובר 2008, 10:53
MJM
קבוצת תורמים

שאלה נוספת מהירה, אני צריך לקבל את גרסת 64bit Ubuntu או שאני צריך רק עם מקל 32bit למרות המעבד יכול לעשות 64? לא מצליחים למצוא שום דבר על בעיות תאימות של Windows כמו האם בכל זאת אני מצפה את זה לא רע כמו בו בסמוך.
Old 16 אוקטובר 2008, 15:25
קבוצת תורמים

עבור פחות מ 4 חלטורה RAM של 32 ביט אם יש לך 4 או יותר 64.
להיות אסיר תודה שאתה תכנות ב-Linux. אם יש לך בעיה אתה יכול באמת לדעת מה השתבש
Old 17 אוקטובר 2008, 05:36
MJM
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Cew27 View Post
עבור פחות מ 4 חלטורה RAM של 32 ביט אם יש לך 4 או יותר 64.
להיות אסיר תודה שאתה תכנות ב-Linux. אם יש לך בעיה אתה יכול באמת לדעת מה השתבש
אני יכול לעשות את זה גם ב-Windows. זה נקרא הבאגים: S
זה פשוט כי היא GODI לינוקס רק על חלק דברים אחרים אני כנראה יהיה לעשות שימוש לא ירוצו efficeintly ב-Windows.

או המערכת אני יכול לברר מה קרה.

אני רק חושב שזה פתטי, כי אתה לא יכול virtualise על המערכת המותקנת. האם יש דרך כלשהי ליצור תמונה של HDD ל virtualise זה?
Old 17 אוקטובר 2008, 17:15
קבוצת תורמים

הוא מאתר באגים עבור התכנות לא אומר לך מדוע Explorer קרס 10 פעמים ברציפות .........

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Dual Boot Ubuntu Linux and Vista עכשיו כל מערכת הפעלה לא נטען! Blade110L מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 0 14th יוני 2009 08:44
שאלה בנוגע Dual Boot? האם זה לאט המחשב למטה? hitman0042 כללי תוכנות צ 'אט 2 ב -1 יוני 2009 01:59
Dual boot עזרה - Ubuntu מותקן, עכשיו הוספת Vista d0od מערכות ההפעלה Windows 1 7 נובמבר 2008 08:47
עזרה עם Dual באתחול Vista / Ubuntu עם lojack תוכנה pest79456 מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 3 12th אוקטובר 2008 09:39
כיצד: Dual Boot Vista / XP בדרך הקלה SocialWarfare מערכות ההפעלה Windows 0 ה -30 לאפריל 2008 19:04
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.