![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אז אני כבר החלטתי לעשות אתחול כפול על הנייד החדש שלי (Toshiba A200-28P). סיבה אחת להיות שאני צריך את זה עבור פרוייקט הגמר בשנה. אני כבר לעולם לא היה להריץ אתחול כפול, תמיד היה לנצח על הנייד שלי ומשמש את לינוקס ב-CS Labs, אבל הן פועלות CentOS ואני לא ממש אוהב את זה כל כך הרבה (ואני Ubuntu השתמשת בעבר ב-PC גרועה מאוד בבית למרות שאני לא להתקין את זה).
בכל מקרה, אני לא יכול להיות להסתובב באותם shitty Labs כל יום אז אני כבר החלטתי שאני הולך זקוק לשניהם (שמירת Vista עבור מטרות משחקים), אבל יש לי כמה שאלות בכל זאת: איפה אני יכול לבדוק אם החומרה תואמת Linux / איפה הנהגים זמין? או שאני צריך פשוט ללכת על זה ולקוות לטוב. אני צריך לגשת לנתונים מסוימים משני OSs, לכן אני צריך להיות בעל מחיצה שלישית עבור נתונים? איזה פורמט זה צריך להיות כל כך הן יכולות קריאה וכתיבה מאמץ? אני יודע לינוקס יש דרך ארוכה עם NTFS הכרה וכתיבה, אבל איכשהו אני עדיין לא בוטחת בו. את באה Toshiba באמת מוזר מחיצות (שני 92s ואחד 2GB) ואני בהחלט רוצה לשנות את זה כדי שאני אידיאלי 100GB או כך יש רק לנתונים והוא יכול לפצל בין השאר את מערכת ההפעלה. באופן זה, אני לא פעם באמת יש מקום בעיות. אני כבר גרה עם 20GB למשך זמן על XP, אז אני חושב שאני יוכל לטפל 40. קצר הזרקת כאן - אני כבר לא היו OEM של מערכת ההפעלה, לפני ... עושה את זה תן לי את המחיצה HDD כמו שאני רוצה שזה יהיה או לנסות לשחזר את אותה תוכנית ההתקנה? לא קיבלתי דיסק יש כמה, אבל מי יודע מה זה, נראה כי רק עבור התאוששות: S אני לא יכול לחשוב על שום דבר אחר באמת. אני השתמשתי ב-Linux ו הרבה קראתי על האופן שבו כל כפולה באתחול אמור לעבוד, זה פשוט כי נראה שלא יהיה הרבה על אינטראקציה בין השניים. אני כבר עובד הרבה עם Knoppix CD לחיות וכן CentOS, כך שזה לא ממש בעיה. המערכת שלי: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| מצטער, אבל עוד שאלה, אם אני מתקין את Ubuntu בדרך כלל עניין של אתחול כפול, האם ניתן להשתמש ב VMWare כדי לאתחל את זה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| החומרה אמור להיות בסדר, רק תגיד לנו את הכרטיס האלחוטי. thats הכי קשה בדרך כלל.
Linux יכול קריאה וכתיבה ל-NTFS אבל רובוט יכול לזכות ו לין R / W 32 שומן ו 16 כל כך אחד מהם היה עושה גם לא אם אתה רגיל להתקין באופן רגיל יוכל להגיע VMware אתחול כי המחיצה. (אם הייתי מזהה אותך להשתמש virtualbox) כאשר אתה מתקין את הדברים באמצעות virtualbox הוא יוצר תמונה, זהו קובץ אחד שמכיל את כל מערכת ההפעלה. המערכת שלי: Cewy של פלא macine
|
|
| |||
| |||
| לדברי Toshiba של האתר ואת מנהל ההתקנים זהו "Intel ® Wireless WiFi ™ Link 4965AGN". אז היא FAT32. ראה, העניין הוא שאני צריך להיות מסוגל לגשת דרך באתחול לינוקס, אך מדי פעם עשוי להזדקק לו גישה מהירה דברים. אני יכול לחיות בלי זה בהחלט אם בהכרח. |
|
| |||
| |||
| כי יש לי אלחוטי, תמיכה ב-kernel החדש שלך כל כך בסדר שם. ומהירה Acess למה |
|
| |||
| |||
| לינוקס! העניין הוא שאני קידוד של תכנות בסביבת זמינה רק עבור לינוקס (GODI), כמו גם כמה דברים אחרים שלא לפעול היטב ב-Windows ... אם יש לי רעיון על מנת לתקן באג או משהו שאני רוצה לעשות את זה מיד, אפילו אם אני משחק. |
|
| |||
| |||
| שאלה נוספת מהירה, אני צריך לקבל את גרסת 64bit Ubuntu או שאני צריך רק עם מקל 32bit למרות המעבד יכול לעשות 64? לא מצליחים למצוא שום דבר על בעיות תאימות של Windows כמו האם בכל זאת אני מצפה את זה לא רע כמו בו בסמוך. |
|
| |||
| |||
| עבור פחות מ 4 חלטורה RAM של 32 ביט אם יש לך 4 או יותר 64. להיות אסיר תודה שאתה תכנות ב-Linux. אם יש לך בעיה אתה יכול באמת לדעת מה השתבש |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
זה פשוט כי היא GODI לינוקס רק על חלק דברים אחרים אני כנראה יהיה לעשות שימוש לא ירוצו efficeintly ב-Windows. או המערכת אני יכול לברר מה קרה. אני רק חושב שזה פתטי, כי אתה לא יכול virtualise על המערכת המותקנת. האם יש דרך כלשהי ליצור תמונה של HDD ל virtualise זה? |
|
| |||
| |||
| הוא מאתר באגים עבור התכנות לא אומר לך מדוע Explorer קרס 10 פעמים ברציפות ......... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Dual Boot Ubuntu Linux and Vista עכשיו כל מערכת הפעלה לא נטען! | Blade110L | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 0 | 14th יוני 2009 08:44 |
| שאלה בנוגע Dual Boot? האם זה לאט המחשב למטה? | hitman0042 | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | ב -1 יוני 2009 01:59 |
| Dual boot עזרה - Ubuntu מותקן, עכשיו הוספת Vista | d0od | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 7 נובמבר 2008 08:47 |
| עזרה עם Dual באתחול Vista / Ubuntu עם lojack תוכנה | pest79456 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 3 | 12th אוקטובר 2008 09:39 |
| כיצד: Dual Boot Vista / XP בדרך הקלה | SocialWarfare | מערכות ההפעלה Windows | 0 | ה -30 לאפריל 2008 19:04 |
| שרשרת כלים | |
| |