mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Linux & Alternative OS

Register

Klausimas apie Vista / Ubuntu dvigubos įkrovos

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 15, 2008, 15:25
MJM
Donorų grupės

So I've decided to do dvigubos boot mano naujas nešiojamas (Toshiba A200-28P). Viena iš priežasčių yra ta, kad man reikia mano galutinis metų projektą. Aš niekada anksčiau paleisti dvigubos įkrovos, visuomet turėjo laimėti mano nešiojamojo kompiuterio ir naudojamas Linux Labs CS, bet jie rodomi CentOS and I don't really like to kad daug (ir Aš naudojau Ubuntu anksčiau dėl labai blogos PC namuose, nors aš ne install to).
Bet kokiu atveju aš negaliu būti hanging out šių shitty Labs kasdien so I've decided I'm going to reikia tiek (išlaikant Vista žaidimo prasme), bet jie turi atsakyti į kelis klausimus, nors:

Kur galėčiau patikrinti, ar mano įrangos yra suderinama su Linux / kur rasti tvarkykles? Ar man reikia tik eiti į ją ir tikimės geriausio.

Man reikia prieiti prie tam tikrų duomenų iš abiejų OS, todėl turėčiau turėti trečią skirsnį duomenis? Kokia forma turi būti tokia, kad abu gali skaityti ir rašyti be vargo? Žinau Linux atėjo ilgą kelią su NTFS, pripažinimo ir rašyti, bet aš kažkodėl vis dar pasitiki.
Toshiba tiekiamas iš tiesų keista, pertvaros (du 92s ir vienas 2GB) ir aš tikrai noriu tai pakeisti taip, kad man geriausia, 100GB arba tiek, tik už duomenis ir gali būti padalytas tarp kitų OS. Taigi ne aš kada nors tikrai yra vietos problemas. Aš gyvenau su 20GB kai su XP laiko, todėl aš manau, galės dirbti 40.
Trumpa injekcijoms čia - Aš niekada OEM OS iki ... tai leiskite man disko HDD kaip aš noriu ar ji bando atkurti pačius nustatymus? I've got some disko, bet kas žino kas tai yra, atrodo, yra tik naudojimui: S

Aš negaliu galvoti apie ką nors tikrai. Aš naudojau linux daug ir aš perskaityti apie tai, kaip visą dvigubą paleidimo turėtų dirbti, tai tik kad neatrodo, kad bus daug sąveiką tarp dviejų.
Aš daug dirbo su Knoppix Live CD taip pat Centos kad nėra didelė problema.

Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo T8100
Pagrindinė plokštė:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
RAM atmintis:
1024 + 2048MB DDR2 667
Graphics Card (-ai):
ATI HD 2600 XT
Garso plokštė:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Kietasis diskas (-ai):
200GB 5400rpm
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 serija
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Intel 4965AGN
Monitorius (-ai):
15.4 "1.280 X800 Toshiba TruBrite
Operacinė sistema (-os):
Windows Vista SP1 "/ Fedora i386
Old Spalis 15, 2008, 16:15
MJM
Donorų grupės

Atsiprašome, bet kitas klausimas, jei aš įdiegti Ubuntu į įprastą klausimą dėl dvigubos įkrovos, tai galima naudoti VMware paleisti ji?
Old Spalis 16, 2008, 03:06
Donorų grupės

įranga turi būti gerai, tiesiog pasakykite mums savo belaidžio kortelę. Thats sunkiausia paprastai.
Linux, gali skaityti ir rašyti į NTFS, tačiau Bot laimėti ir lin galite R / W FAT 32 ir 16, kad vienas iš jų padarys
pat nėra jei įdiegti paprastai jūs įpratęs būti suteikta galimybė gauti VMware įkelti, kad disko. (If I were you ID naudojimo virtualbox)
Diegiant dalykų naudojant virtualbox jis sukuria įvaizdį, tai vienas failas, kuris laiko visą OS.

Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus p5q Deluxe
RAM atmintis:
4 koncertą OCZ 1066MHz SLI
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA 8800 Ultra ko
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
750 koncertą Seagate, 32meg talpyklos
Optical Drive (s):
3 Asus DVD rašytojų, LightScribe
Case / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Aušinimas:
tuniq bokštas
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit LAN ports
Monitorius (-ai):
24 "Dell 2408wfp
Operacinė sistema (-os):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old Spalis 16, 2008, 06:26
MJM
Donorų grupės

Remiantis "Toshiba" svetainėje ir Device Manager "tai" Intel ® Wireless WiFi ™ Link 4965AGN ".

FAT32, tai tada.

Žr dalykas yra man reikia, kad būtų galima naudotis Linux, per įkėlimui, bet kas dabar ir tada gali prireikti greitai prieiti prie ko. Galėčiau gyventi be to, jei būtinai būtinai.
Old Spalis 16, 2008, 09:22
Donorų grupės

Aš, kad bevielis, palaiko naują branduolį, kad Jūsų Gerai ten. ir greitai acess ką
Old Spalis 16, 2008, 09:36
MJM
Donorų grupės

Linux! Tai, kad aš kodavimo programavimo aplinkoje prieinama tik Linux (Godi), taip pat kai kurių kitų dalykų, kad neveiks ir su Windows ... jei aš turiu idėją fix bug ar kažką aš norėčiau tai padaryti iš karto, net jeigu aš žaidimų.
Old Spalis 16, 2008, 10:53
MJM
Donorų grupės

Greito klausimą, turėčiau 64bit versija Ubuntu ar man reikia tik klijuoti su 32bit nors procesorius gali padaryti 64? Can't seem to find anything apie suderinamumo klausimus, kaip "Windows" veikia nors Norėčiau tikėtis, kad jį, kai šalia nėra taip blogai.
Old Spalis 16, 2008, 15:25
Donorų grupės

mažiau nei 4 koncertą RAM 32 bitų, jei turite 4 arba daugiau 64.
bus dėkinga jums yra programavimo Linux. Jei turite problemų, Jūs galite iš tiesų sužinoti, kas nutiko
Old Spalis 17, 2008, 05:36
MJM
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Cew27 View Post
mažiau nei 4 koncertą RAM 32 bitų, jei turite 4 arba daugiau 64.
bus dėkinga jums yra programavimo Linux. Jei turite problemų, Jūs galite iš tiesų sužinoti, kas nutiko
Galiu tai padaryti su Windows taip pat. Ji vadinama Debugger: S
It's just that Godi yra tik Linux ir kai kurių kitų dalykų aš tikriausiai bus naudojant neveikia efficeintly Windows.

Kiekviena sistema galiu sužinoti, kas yra negerai.

I just think it's pathetic, kad jūs negalite Blade įdiegta sistema. Ar yra koks nors būdas kurti vaizdą iš HDD į Blade ji?
Old Spalis 17, 2008, 17:15
Donorų grupės

Debugger yra programavimo ne sakau, kodėl explorer nulūžo 10 kartų iš eilės .........

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.