mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Linux un alternatīvie OS

Register

Jautājums par Vista / Ubuntu dual boot

Reply

Thread Tools
Old 15 oktobris 2008, 15:25
MJM
Donors Group

Default Jautājums par Vista / Ubuntu dual boot

Tāpēc es esmu nolēmis darīt dual boot uz mana jaunā klēpjdators (Toshiba A200-28P). Viens iemesls ir tas, ka man to vajag, lai manā pēdējā gadu projektu. Es nekad neesmu iepriekš darboties dual boot, vienmēr ir bijusi Win uz manu portatīvo datoru un izmantot Linux labs pie CS, bet tie darbojas CentOS un man nav īsti patīk, ka daudz (un es esmu lieto Ubuntu iepriekš par ļoti slikts PC mājās gan es nesapratu instalēt ka).
Anyway es nevaru tikt piekārtiem minētajās shitty labs katru dienu, tādēļ es esmu nolēmis man būs nepieciešama both (uzturēšanas Vista spēļu vajadzībām), taču ir daži jautājumi tomēr:

Kur es varu pārbaudīt, ja mana aparatūra ir saderīga ar Linux / kur ir draiveri pieejami? Vai man tikai iet par to, un ceram uz labāko.

Man būs nepieciešamas, lai piekļūtu atsevišķiem datiem no abām operētājsistēmām, tāpēc man ir trešā nodalījums datus? Kādā formātā tas būtu tik gan var lasīt un rakstīt bez piepūles? Es zinu, Linux ir pienācis garu ceļu ar NTFS atzīšanu un rakstiski, bet es kaut kā vēl nav tai uzticas.
Toshiba nāk patiešām dīvaina starpsienām (divi 92s un viena 2GB), un es noteikti gribu mainīt, ka, lai es ideāli ir 100GB vai tik tikko datu un var sadalīt atpūtai starp OS. Tādā veidā man nav nekad īsti ir telpu jautājums. Esmu dzīvojis kopā ar 20GB kādu laiku uz XP, tāpēc es domāju, ka es varētu rīkoties 40.
Short injekcija šeit - man nekad nav bijusi OEM OS pirms ... tas ļauj man partition HDD kā es gribu vai arī tas mēģināt atjaunot pašu setup? Man daži diska, bet kas zina, kas tas ir, šķiet, ir tikai reģenerācijai: s

Es nevaru iedomāties neko citu tiešām. Esmu izmantojis linux daudz, un es esmu izlasīt pat par to, kā viss dubultā booting jāstrādā, tas ir tikai, ka tur nešķiet daudz par mijiedarbību starp diviem.
Esmu strādājis daudz ar Knoppix Live CD, kā arī CentOS tā, ka nav daudz jautājumu.

Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Motherboard:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
RAM Operatīvā atmiņa:
1024 + 2048MB DDR2 667
Graphics Card (s):
ATI HD 2600 XT
Sound Card:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Hard Drive (s):
200GB 5400RPM
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 Series
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Intel 4965AGN
Monitor (s):
15.4 "1.280 X800 Toshiba TruBrite
Operating System (s):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 15 oktobris 2008, 16:15
MJM
Donors Group

Atvainojiet, bet cits jautājums, ja man instalēt Ubuntu ar normālu jautājums par dual boot, vai ir iespējams izmantot VMWare to boot to?
Old 16 oktobris 2008, 03:06
Donors Group

aparatūras jābūt naudas sodu, vienkārši pateikt mums savu bezvadu karti. thats vissmagāk parasti.
linux var lasīt un rakstīt uz NTFS, bet botu win un lin var r / w tauki 32 un 16 tā nu viņiem būtu jādara
arī nē Ja instalējat parasti jums paradis varētu saņemt vmware, lai boot šajā nodalījumā. (ja es būtu jums id izmantot VirtualBox)
Instalējot lietas, izmantojot VirtualBox tas rada tēlu, tas ir viens fails kas tur visa os.

Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
RAM Operatīvā atmiņa:
4 kabriolets OCZ 1066MHz sli
Graphics Card (s):
NVIDIA evga 8.800 ultra ko
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
750 kabriolets Seagate 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd rakstnieki, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Dzesēšana:
tuniq tornis
Tīkla / Internets:
dubultā Gigabit LAN ports
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail vista 64 | Ubuntu / arch linux
Old 16 oktobris 2008, 06:26
MJM
Donors Group

Saskaņā ar Toshiba vietas un Device Manager tas ir "Intel ® Wireless WiFi ™ Link 4965AGN".

FAT32 ir tad.

Skat lieta ir man ir jābūt iespējai piekļūt Linux caur booting, bet šad un tad var rasties nepieciešamība ātri piekļūt lietas. Es varētu dzīvot bez tā, ja absolūti obligāti.
Old 16 oktobris 2008, 09:22
Donors Group

i ir, ka bezvadu, jāatbalsta jaunā kodolā, lai jūsu ok tur. un ātri acess to, kas
Old 16 oktobris 2008, 09:36
MJM
Donors Group

Linux! Lieta ir tā, ka es esmu kodēšanas plānošanas vidē pieejama tikai Linux (Godi), kā arī dažas citas lietas, ka ir pietiekami daudz labi Windows ... ja man ir ideja noteikt kļūdu vai kaut ko es gribētu darīt to uzreiz, pat ja es esmu spēļu.
Old 16 oktobris 2008, 10:53
MJM
Donors Group

Vēl viena ātri, vajadzētu man 64bit versiju, Ubuntu vai man tikai stick ar 32bit, pat ja pārstrādātājs var darīt 64? Šķiet, nevaram atrast neko saderības problēmas, piemēram, Windows nav gan es gribētu sagaidīt to nav kur līdzās ir neapmierinošs.
Old 16 oktobris 2008, 15:25
Donors Group

mazāk nekā 4 GIG RAM, 32 bit, ja jums ir 4 vai vairāk 64.
būt pateicīgi jums ir programmas uz Linux. ja jums ir problēma, jūs faktiski var uzzināt, kas nogāja greizi
Old 17 oktobris 2008, 05:36
MJM
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Cew27 View Post
mazāk nekā 4 GIG RAM, 32 bit, ja jums ir 4 vai vairāk 64.
būt pateicīgi jums ir programmas uz Linux. ja jums ir problēma, jūs faktiski var uzzināt, kas nogāja greizi
Es varu darīt, ka Windows kā labi. To sauc Termināls: S
Tas ir tikai tas, ka Godi ir tikai uz Linux un dažas citas lietas es droši vien būs izmantojot neskrien efficeintly uz Windows.

Nu sistēma varu uzzināt ko es daru nepareizi.

Es tikai domāju, ka tas ir nožēlojami, ka jūs nevarat virtualise instalēta sistēma. Vai ir kāds veids, kā izveidot attēlu no HDD uz virtualise to?
Old 17 oktobris 2008, 17:15
Donors Group

atkļūdotājs ir plānošanas nevis stāsta, kāpēc explorer crashed 10 reizes pēc kārtas .........

Register

Bookmarks